Hírek, Internet

Ön is tapasztalta? Megint valami baj lehet a Metával, felfutott a hibajelentések száma: világszerte akadozhat a Facebook, a Messenger és az Instagram is

Rövid idő alatt felfutott a hibajelentések száma, eszerint újabb kiesés történt az elmúlt pár órában a közösségimédia-óriásnál. Egyelőre nem tudni, ezúttal mi okozhatta a világszintű problémát.

 

 

 

Mindössze két héttel azután, hogy egy belső hiba miatt világszerte, így Magyarországon is leállt a Facebook, a Messenger és az Instagram, szerda délután a jelentések szerint ismét az egész világon problémába ütköztek a felhasználók, amikor a Meta alkalmazásait próbálták megnyitni magyar idő szerint 14:50 utántól.

DailyMail most arról számolt be, hogy az érintett alkalmazásokban a felhasználók sem görgetni, sem posztolni, sem kapcsolatba lépni nem tudtak a barátaikkal egy üzemzavar miatt, amely leginkább az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, valamint Európában és Ázsia egyes részein lehetett érzékelni, de más nemzetek is érintettek lehettek a leállásban.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?