Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti állítja, kibékülne Győzikével, de van egy kis bökkenő – videó

A Gáspár családban gyakran áll a bál, ugyanis a két testvér, Zsolti és Győző sokszor vitáznak egymással. A Farm VIP műsorvezetője most részleteket is elárult a kapcsolatáról Győzikével. Azt állítja, rajta nem múlna a békülés.

 

 

 

Nem vagyok rá büszke, de az az igazság, nem nagyon kommunikálunk. Sajnos! De testvérek vagyunk, és ezt nem lehet letagadni, ha születésnap vagy névnap van, akkor örömmel köszöntjük meg egymást, ez természetes. Viszont nem olyan szoros a kapcsolatunk, mint mielőtt édesanyánk meghalt. Egy vérből vagyunk, ugyanaz, mint édesapám, a mozdulatai, és szeretjük egymást. Bármilyen problémája lenne, én lennék az első, aki ott lenne mellette 

– nyilatkozta Gáspár Zsolti a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorban, amit a Bors szúrt ki.

Gáspár Zsolti azonban szeretne békülni a fivérével:

Ezek az új telefonok nem jók, mert letiltott engem. Nem tudok egyikükkel sem, csak a kisebb lánnyal, Virággal kommunikálni. Vele tudok közös nevezőre jutni. Szoktunk üzengetni egymásnak, jóban vagyunk.

A „háborút” a legnehezebben a két Gáspár-testvér édesapja viseli a legrosszabbul, aki reménykedik abban, hogy a fiai egy szép napon kibékülnek, és jó testvéri viszonyt fognak ápolni egymással:

Gyakran mondja, megvan mindenünk, és a semmiért vagyunk háborúban. Nem jó ez így

– véli Zsolti, majd hozzátette, hogy hiányzik neki az, amikor vagy napi 30-szor hívta fel Győzikét.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?