Belföld

Tilosban parkolt Győrfi Pál, a kamerák előtt buktatták le: videón a szembesítés

Nézői felvételen látszik, hogy Győrfi Pál tilosban parkol. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője elismerte, hogy ez nem először fordult elő.

 

 

 

Az RTL Híradójában látott napvilágot az a nézői felvétel, amelyen jól látszik, hogy Győrfi Pál tilosban parkol az autójával. A szóvivő bevallotta, futni ment a Margit-szigetre, ez idő alatt pedig szabálytalanul parkolt le. Hozzátette: általában nem a fizetős parkolóban áll meg, amikor futni megy, ez pedig heti több alkalommal megtörténik.

Az RTL Híradónak azt mondta, sajnálja, hogy szabálytalankodott, ezután ő is a sorompós parkolóban hagyja majd az autóját.

A fizető parkolótól – ahol óránként 600 forintot kell fizetni az autó után – alig egy percnyi sétára található egy murvás terület, ahol nem kell fizetni a parkolásért, viszont megállni sem szabad.

Március 7-én reggel az Országos Mentőszolgálat egyik autója látható a felvételen, és az is jól látszik, hogy – a futópályáról lekanyarodva – Győrfi Pál száll be a kocsiba.

„Ezen a helyen, ahol most állunk, valóban én parkoltam fél órán vagy talán negyven percen keresztül, amíg futottam egy szigetkört. És tudom, hogy a szabályok mindenkire vonatkoznak. Úgy tisztességes, ha ezt a személyemben vállalom”

– mondta a szóvivő, aki azt ígérte, ezentúl ő is a fizetős helyen parkol majd, de az RTL videójából kiderül, hogy Győrfi fél a sorompós parkolóktól.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?