Celeb / Híresség

Döbbenetes vallomás Gáspár Győzőtől: zokogva vallotta be, hogy férfiként, férjként és apaként is egy nulla

Nagyot csalódott magában a showman.

 

 

 

Párharc legutóbbi adásában is megfagyott a levegő, amikor a játékosok feszülten hallgatták végig a Gáspár Győző és Bea veszekedését. A showman úgy megsértette a feleségét, hogy Bea elsírta magát, majd faképnél hagyta a férjét. A pár azóta megbékélt egymással, megoldották a problémát, de sokáig nem élvezhették a békét, Győző ugyanis megint kiborult.

Győző azt mondja, azért jött a játékba, hogy leküzdhesse legnagyobb félelmét, a magasságot, de egy olyan feladatot kapott most, amit nem tudott megugrani. Egy futópadra kellett volna felmennie, amit nem akárhol helyeztek el, a showman pedig sokkot kapott, amikor meglátta, és végül nem tudta megtenni, amit szeretett volna.

A kamerák előtt sírásban tört ki, és Beának panaszolta el, mennyire csalódott saját magában.

„Ez nem a mi játékunk, Bea. Egy magasság kitolt velünk. Tudod, mit érzek? Egy csalódott embert érzek, aki férfiként egy nulla, apaként egy nulla, férjként egy nulla” – jelentette ki Győző, a felesége pedig hiába próbálta nyugtatni és támogatni, a férfi egyszerűen nem értette, miért nem ment neki a küldetés.

Leküzdtem volna, felmentem volna futni, nem volt baj a magassággal. Itt a lelkemmel volt gond, a lelkemmel!

– magyarázta mérgesen.

„Tudod, mit érzek? Elmondhatom őszintén neked? Te tudod a legjobban, hogy mennyire számít nekem az, hogy ki mit mond rólam, ki mit ír rólam. Azok, akik ezt nézni fogják, mit mondanak rólam?” – tette fel a kérdést feleségének Gáspár Győző, aki csak annyit kérdezett tőle, miért sír. „Azért, mert apaként meg férjként egy nulla vagyok. Nem mentem fel. Tudod, miért jöttem ide? Azért, hogy leküzdjem a nyomorult magasságot, aztán mit csinált a magasság velem? Nézd meg” – mondta.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?