Belföld, Hírek

Itt a Telekom közlése, hatalmas leállás jön: ebben az időszakban senki ne akarjon ügyeket intézni

Több mint egynapos, 38 órás leállásra hívta fel a figyelmet a Magyar Telekom.

 

 

 

Mint azt már korábban a Blikk is megírta, a Magyar Telekom bejelentette, hogy 2024. március 1-jei hatállyal 15 százalékos éves inflációkövető díjkorrekciót hajt végre az ügyfélszerződések tekintetében. Azonban ez még nem minden, ugyanis most egy óriási leállás is közeleg.

A karbantartás a jövő hétre várható, amely több ügyfélszolgálati és egyéb rendszert is érint. Bár korábban is voltak pár órás, illetve egynapos karbantartási szünetek, most egy hosszabb, 38 órás leállásról értesítették a telekomosokat, akiknek számos szolgáltatás nem lesz elérhető március közepétől. Ebben az időszakban bizonyosan nem javasolt ügyeket intézni, hiszen nem is nagyon lesz rá lehetőség. Mint a Telekom-alkalmazásban is megírták, március 14-én 18 órától március 16-án 8 óráig húzódik majd a karbantartás.

Ez azt jelenti, hogy a Telekom app, a telekom.hu, a Telekom-fiók és az Üzleti önkiszolgáló portál is szünetelni fog. Ezenkívül egyik felületen sem lesz engedélyezett az egyenlegfeltöltés, valamint a különféle szolgáltatások sem. A mobilnetes keretet felhasználók számára a netbővítők megrendelése is leáll, ezzel szemben a Telekom hangsúlyozta: minden lakossági és üzleti ügyfele számára biztosítja a korlátlan mobilinternetet a karbantartás ideje alatt, automatikus aktiválással.

Hozzátették még, hogy ezen időszak alatt a lakossági (1414) és üzleti (1400) telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkciókkal működik, illetve hosszabb várakozási időre lehet számítani. Március 14-én, csütörtökön az üzletek is korábban, már 18 órakor bezárnak.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?