Celeb / Híresség

„Nagy foci, nagy pénz” – Épp csak szabadult, Aurelio máris egy rakás húszezrest lóbál a kezében – érthetetlen videó

Sokan nem értik, hogy a börtönviselt híresség hogyan tett szert ekkora összegre a szabadulását követően… Másfelől azt is rossz szemmel nézik, hogy Aurelio ilyet mer csinálni reintegrációs őrizetben.

 

 

 

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Való Világ 6 győztese napra pontosan két évvel a bevonulása után léphetett ki a Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján, hogy a büntetését a továbbiakban reintegrációs őrizetben töltse bajai otthonában. Aurelio szavai szerint az apaság és a büntetés elérte a hatását, hiszen nemcsak megbánta tettét, de nagyon sokat változott is: néhány hónapja maga is mesélt a Blikknek adott interjújában. Most azonban azzal robbantotta fel a TikTok-oldalát, hogy a szabadulása után három héttel már egy köteg húszezrest lóbál a kezében azzal az üzenettel, hogy „nagy foci, nagy pénz”.

Az egykori villalakó ezzel próbálja hirdetni sportfogadási bizniszét, viszont sokan nem értik, hogyan tehetett szert ennyi pénzre ilyen rövid idő alatt. Ám nem véletlen, hogy Aurelio ilyen vidáman lengeti a bankókat.

A realitysztár 2019-ben döntött úgy, hogy saját vállalkozásba kezd, s létre is hozta saját ruhamárkáját, amely a volt villalakó nevét, az Onoratót viseli. A biznisz a számtalan botrány ellenére is jól ment, hiszen – ahogyan azt a Bors írja – a hivatalos adatokban az látható, hogy Aurelio még 2022-ben is, amikor börtönbe kellett vonulnia, másfél milliós nyereséggel zárta az évet, ráadásul – ahogy korábban megírtuk – még a fogságban is pénzt keresett a vállalkozásával.

Akkoriban a kedvese segítette őt, hogy minden simán menjen, de emellett Aurelio sportfogadással is foglalkozott, és jelenleg is ebből tud magának tízezreket zsebre tenni. A minap például egyetlen meccsel kaszált 60 ezer forintot.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?