Celeb / Híresség

„Aznap elindult valami” – mi lehet Jákob Zoli és Erdélyi Mónika közt?

Egy közös videó még nem adna okot a találgatásokra, de kettő már megér egy kérdést. Jákob Zoltán most elárulta, miért is kedvelte meg Mónikát, aki szinte már hazajár a luxuskonyhájába.

 

 

 

Akik követik Jákob Zoli mindennapjait, például a TikTokon, azoknak már feltűnhetett, hogy  Erdélyi Mónika a napokban másodszor is feltűnt olyan videókban, melyek Zoli budapesti luxuslakásában készültek. Nos, a körmös király most a Ripostnak árulta el, mi is áll a történet hátterében.

Jákob Zoli

„Egy hullámhosszon vagyunk…”

Erdélyi Mónikával tavaly nyáron egy rendezvényen ismerkedtünk meg, és azon kaptuk magunkat, hogy hosszasan beszélgetünk. Nagyon hamar világossá vált, hogy sok tekintetben egy hullámhosszon vagyunk és nagyon hasonló a világnézetünk úgy általában. 

Én nagyon kedvelem az intelligens humort és Mónika ebben nagyon erős.

Jókat nevettünk együtt, vagyis aznap elindult valami, ami mára már igazi barátsággá nőtte ki magát. Azt nem állítom, hogy sűrűn járunk össze, hiszen mindketten elfoglaltak vagyunk, de azért…” – kezdte a Ripostnak Jákob Zoli, aki azt is elárultra, mi az a közös szenvedélyük, ami összeköti őt és a műsorvezetőt.

@jakob.zoli

🤷‍♂️😀

♬ eredeti hang – Jákob Zoli

Háziversenyt is hirdetettek 

Mindketten nagyon szeretünk enni és egyébként főzni is. Tulajdonképpen a lakásomban központi szerep jut a konyhának, amit szándékosan úgy alakítottam ki, hogy időről időre meghívhassam a barátaimat egy-egy közös főzésre. Mónika már volt is vendégem nemrég, és remekül szórakoztunk és még jobbat kajáltunk. Félig viccesen hirdettünk is egy háziversenyt, és majd meglátjuk, melyikünknek sikerül több kilótól megszabadulnia tavaszig. Kard, ki kard! A jövőben lesznek még közös, főzős tartalmaink, és majd igyekszünk egészséges kajlákat összehozni”– mondta nevetve az üzletember, aki egyébként tavaly augusztus 20-án is együtt bulizott Erdélyi Mónikával, aki a milliárdos budai házának teraszáról élvezhette a tűzijátékot.

@jakob.zoli Verseny indul🏎️ @Erdélyi Mónika 😉 #competition ♬ eredeti hang – Jákob Zoli


Barátság ide, vagy oda, szerintünk készülnek valamire! 
forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?