Belföld, Hírek

Leállás lesz a Telekomnál – Ez sokakat érint

Fontos bejelentést tett a Telekom.

 

 

 

A távközlési szolgáltató a weboldalán osztotta meg a hírt, miszerint 2024. március 14-én 18 órától várhatóan 2024. március 16-án 8 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető. Kiderült azonban, hogy Mobil- és otthoni (vezetékes) szolgáltatásaik a karbantartás ideje alatt is működni fognak.

Íme, a teljes közlemény:

Informatikai rendszerünk ütemezett karbantartása miatt 2024. március 14-én 18 órától várhatóan 2024. március 16-án 8 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető.

Emiatt március 14-én csütörtökön üzleteink is a nyitvatartási időnél hamarabb, 18 órakor bezárnak.

A 1414-es lakossági és a 1400-ás üzleti telefonos ügyfélszolgálatunk korlátozottan tud majd a segítségedre lenni, így a várakozás ideje az átlagosnál hosszabb lehet.

Mobil- és otthoni (vezetékes) szolgáltatásaink a karbantartás alatt is működni fognak. Ügyfeleink a mobil díjcsomagjukba foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni is, valamint az otthoni szolgáltatásukat is tudják használni: az otthoni telefon, internet és a TV szolgáltatás működni is fog.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?