Életmód

Videó – A násznép előtt pofozta le a menyasszonyt a begurult vőlegény, mert egy lakodalmi játékban a nő nyert

A videó sokkolta a netet. Szép kis házasság lesz.

 

 

 

Óriási felháborodást váltott ki a Daily Mail beszámolója szerint az a Twitterre is felkerült videó, amelyen egy addig láthatóan vidám esküvőn a vőlegény azzal sokkolta aráját, hogy az egész násznép előtt lepofozta.

Az eset Üzbegisztánban történt. A gyönyörű menyasszonyi ruhában díszelgő ifjú asszony és vőlegénye egy színpadon álltak, szólt a zene, és hangosan éljenezték őket a vendégek. A násznagy ekkor valamilyen vicces, lakodalmas játékra fogta rá őket, amelyben versenyezniük kellett egymással.

A játékot a menyasszony nyerte, ám a mosolya nem sokáig maradt őszinte: a vőlegény ugyanis váratlanul vett egy svungot, és hátulról úgy fejbe csapta a nőt, hogy az kishíján lezuhant a színpadról.

A zene ugyan továbbra is szólt, de mindenki lebénult, a násznagy is és a menyasszony mellett álló, fiatal nő is (talán a nyoszolyólánya). A vőlegény úgy tett, mintha mi se történt volna, a megalázott menyasszony viszont láthatóan megsemmisült, pár másodperc múlva le is ment a színpadról.

A Twitteren csak úgy záporoztak a felháborodott kommentek:

„Remélem, bepereli, és felelősségre vonja ezért. Vagy a szülei. Csak nem adják oda ezt a lányt annak az erőszakos gazembernek?”

„Ez egyszerűen horror. Ez ott normális? Minél hamarabb elmenekül a lány onnan, annál jobb lesz neki.”

Üzbegisztánban még divatban vannak a szervezett házasságok, de hogy ez is az volt-e, nem tudni. Mindenesetre az ázsiai Twitter-felhasználók is jócskán felháborodtak, az erőszak természetesen ott sem elfogadott.

forrás: sassy.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?