Celeb / Híresség

Schobert Norbi: „Nagyon jó érzés, ha a feleségem a szülészetről kilépve, frissen mosott hajjal, kisminkelve, magassarkúban vár engem”

Schobert Norbi az Index vendége volt. A fiteszguru egy bő órát töltött el a lap újságírói és az olvasók kérdéseinek kereszttüzében.

 

 

 

 




Norbi az interjúban elmondta: továbbra is tartja magát az egy hete tett állításához, mivel 20 éve ezt mondja, és így érzi hitelesnek. Mint elmondta: mondanivalóját nem tervezte meg előre, bár – ahogy fogalmazott – volt benne egy tudatos kommunikációs bomba.

Schobert szerint csak a baráti körében öt olyan válás vagy szakítás van, ami visszavezethető a megnövekedett testsúlyra. Még a héten publikálni fogja a következő videóját Szembejön a valóság címmel, amelyben egyesével beülnek, és megszólalnak ezek az ismerősei.

Hozzátette: a videóban értelemszerűen nem a duci emberekre gondolt, amit „kellemesen teltnek” is nevezett. A kérdésre, hogy hol van a kellemes teltség határa, konkrét számokkal válaszolt:

„Ha egy 160 centis nőről beszélünk, orvosilag a körülbelül az 50 kiló az egészséges testsúly.”

 

 




KAPCSOLÓDÓ:


 

 

Magyarországon brutális helyzetben vagyunk a hét és fél millió elhízott emberrel, az elhízás tekintetében a világon negyedik helyen vagyunk. Az lenne az igazi, ha a GPD-ben állnánk olyan jól, mint az elhízásban – tette hozzá Norbi.

Szóba került az is, hogy egy korábbi nyilatkozatában „nagyon-nagyon zsíros, loncsos felnyírt hajú” szülés utáni nőkről beszélt (szemben csinos feleségével). A felvetésre, hogy nem tudhatja, ezek a nők előtte min mentek keresztül, annyit mondott:

„Én nagyon sok megtört nőt láttam. Szerintem a terhesség, a szülés nem egy dráma. Ha egy nő egészséges, fitt és jól érzi magát, akkor jó eséllyel a szülés, gyermekvárás nem egy traumatikus helyzet. Kell hozzá persze, szerencse is, hogy ne legyenek például komplikációk. Nagyon jó érzés, ha a feleségem a szülészetről kilépve, frissen mosott hajjal, szépen kisminkelve, magassarkúban ott vár engem.”

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?