Celeb / Híresség

85 milliós luxus-Ferrarival szeli az utakat a TV2 21 éves sztárja: két nap alatt 110 ezer forintért tankolt bele

Igazi luxuscsodával szeli az utakat Herceg Csabi! Olyan Ferrarit vásárolt nemrég, amilyen hazánkban csak Jákob Zoltánnak van. A TV2 sztárja két nap alatt 110 ezer forintot költött benzinre.

 

 

 

A Kőgazdag fiatalok szereplője kedd délután vehette át új, csúcskategóriás, fekete-piros járgányát, egy Ferrari 458-as Spidert. Ez a típus Magyarországon nem is kapható, és csak Jákob Zoltán garázsában áll hasonló.

– Használtan jutottam hozzá, mert már nem gyártják, ezért nagyon nehéz megszerezni. Pár éves, így még értékesebb. Újonnan 200 millió forint körül volt, de én 85 millióért vettem. Sokan támadnak azzal, hogy bérlem, de ez nem igaz! Én vettem a saját pénzemből – jelentette ki Csabi, aki az elmúlt napokban szinte ki sem szállt az új autójából.

– Nem tudom elmondani, milyen érzés benne ülni. Gyerekkorom óta az álmom volt egy ilyen autó, és nagyon hálás vagyok, amiért 21 évesen sikerült valóra váltanom. Olyan hangja van, hogy megijednek tőle az emberek. Mondjuk eszik is rendesen, két nap alatt 110 ezer forintot költöttem csak benzinre, de hát egy jó kocsi sokba kerül.

A tiktokker az oldalán is megosztott egy videót az új szerzeményéről, amit 5 óra alatt 400 ezren néztek meg. A kocsi pedig a Valentin-napjukat is beragyogta.

– Ezzel vittem a szerelmemet, Letíciát vacsorázni. Nagyon illett a hangulathoz a piros-fekete kocsi. Természetesen nekem sokkal nagyobb ajándék volt az este a párom, meg én is neki, de azért az autó sem mutatott rosszul velünk – mondta mosolyogva Csabi.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?