Belföld

Magyar Péter ismét nekitámadt Rogán Antalnak: „Miért hallgatsz?”

Varga Judit volt férje ismét beleállt Rogán Antalba sőt a miniszterelnök vejének is üzent.

 

 

 

A Blikk is megírta, hogy a kegyelmi döntése nyomán szombat délután Novák Katalin köztársasági elnök bejelentette a lemondását. Nem sokkal később Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter visszaadta országgyűlési képviselői mandátumát. A történtek után Varga Judit volt férje, Magyar Péter szintén bejelentette, hogy két állami társaságban betöltött pozíciójáról és a részben állami tulajdonú MBH Bankban viselt felügyelőbizottsági tagságáról is lemondVasárnapi bejegyzésében azt írta, az egy nappal korábbi döntése miatt sok barátját elveszítette, amit őszintén sajnál, de hozzáteszi: a szabadságnak mindig ára van. „Van, amikor már nincs hova hátrálni”.

Most egy újabb kemény üzenetet fogalmazott meg a Facebook-oldalán, amit Rogán Antalnak illetve Tiborcz Istvánnak címezett:

„Kedves Tóni,

Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől?

Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való ‘szakmai’ kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol?

Kedves István,

Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak az, ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?

Mi a titkod? Oly sokan szeretnének inspirálódni a sikersztoridból, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget, de valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok.

Mi a célod? Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?”

– írta posztjában Magyar Péter.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?