Celeb / Híresség

Fásy Zsüliettet ilyen miniben még nem láttuk: 43 kilós fogyása után nagyon dögös

Fásy Zsüliett szuper dögös szettjeit imádják az Instagramon.

 

 

 




 

Az elmúlt évek egyik legemlékezetesebb átalakulása Fásy Zsüliett nevéhez fűződik. Aki utoljára 2019 tavaszán látta Fásy Ádám lányát, könnyen lehet, hogy ma elsétálna mellette az utcán. 43 kilós fogyása után alig lehet ráismerni.

Turbódiéták és koplalás helyett az életmódváltás mellett döntött. Lassan, fokozatosan intett búcsút a feleslegének. Először a cukros üdítőket hagyta el, majd a szénhidrátnak és a cukornak is búcsút intett.

Fásy Zsüliettet ilyen miniben még nem láttuk

A sport szintén helyet kapott az életében. Általában heti két-három alkalommal mozog, kedvence az ellipszistréner, amelyen körülbelül 40 percet teker. A folyamatos odafigyelésnek köszönhetően igazi bombázó lett belőle. Új alakját pedig irtó dögös ruhákban mutatja meg az Instagramon. A ruhatárát leginkább a nőies darabok jellemzik, szereti az olyan fazonokat, amelyek kihangsúlyozzák vonalait, de a miniruhák viselésétől sem riad vissza. A hosszú hétvégén például egy irtó rövid farmerszerelésben mutatta meg magát. A felvételt a család kertjében készítették róla tanulás közben.

„Végre szép időnk van! Egy kis pihi a kertben, aztán folytatódnak az online órák” – írta a bejegyzésben.

Ahogy az várható volt, a dicsérő szavak nem maradtak el, követői elhalmozták bókjaikkal. Akadt, aki egyenesen azt állította, ő a világ legszebb nője. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögösen mutatott Fásy Zsüliett az extra mini darabban, valamint további szexi szetteket is láthatsz tőle.

Image #0

Image #1

 

 

 




 

 

 

Image #2

Image #3

Image #4

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?