Celeb / Híresség

PSG Ogli7: „Havonta elutazok mindig, és ott elég komoly milliók eldurrannak”

PSG Ogli7 is szerepel a TV2 legújabb műsorában, a Kőgazdag Fiatalokban. A fiatal milliomos a többi résztvevővel ellentétben nem teljesen ismeretlen a magyar közönség számára, hiszen a TikTok sztár már jó ideje köztudatban van idehaza. Most a TV2 új reality műsorában is felbukkant, bemutatkozó kisvideóját azonban feliratozni kellett, hiszen mint ismert Ogli elég gyorsan beszél.

 

 

 

PSG Ogli7 a bemutatkozásában arról beszélt, egyáltalán nem érti, miért spórolnak az emberek, ugyanis úgy gondolja, hogy a pénz csupán arra való, hogy elköltsék.

Amiért ember spórol, azt igazából egyáltalán nem tudom megérteni, mert úgy gondolom, hogy mindenféleképpen el kell költeni minden pénzt, én azt mondom mindenkinek

– árulta el, hozzátéve, hogy az utazáskor költi a legtöbb pénzt, elsősorban azért, mert a turistaosztály túlságosan középszerű számára, ezért mindig business class-on utazik.

Havonta elutazok mindig és ott elég komoly milliók eldurrannak.

Ogli továbbá arról is beszélt, Magyarországon uralja az internetes platformokat, megtekintés számban, követőszámban, itt-ott amott.

Ehhez már hozzászokhatott a közönség

– mondta, majd hozzátette:

A paceknak mindig tökéletesnek kell lennie számomra, úgyhogy ezért hetente kétszer járok fodrászhoz, akkor mindig rendbejön a pacek, és jól tudok megjelenni minden helyen, tisztességesen.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?