Egyéb

Egy nő meztelenül szaladgált a belvárosban, az emberek rá sem hederítettek – videó

Alig hihető, de videófelvétel készült Brno városában egy meztelen nőről, aki szinte észrevétlenül szelte az utcákat.

 

 

 

Egy csehországi városban talán megszokott, hogy ruhátlan nők szaladgáljanak az utcán? Nem biztos, ám itt egy élő példa, amelyet a térfigyelő kamerák rögzítettek Brnóban.

A helyi rendőrség Facebook-oldalán jelent meg a felvétel, amelyen egy csinosnak vélt fiatal nő siet az utcán meztelenül. A járókelők és az autósok mintha hozzászoktak volna a látványhoz, szinte ügyet sem vetnek a jelenségre – írta a parameter.sk.

A nő egyébként több alkalommal átszaladt a gyalogátkelőn, nem érdekelte, hogy a jelzőlámpa piros volt. A kinti hőmérséklet az eset idején 0 Celsius-fok körül alakult.

Végül a rendőrség kapcsolta le a meztelen „ámokfutót”. Amikor a ruhátlan lány meglátta az egyenruhásokat, lefeküdt a földre és kárt akart tenni magában.

Később, a kihallgatás folyamán kiderült, hogy mentális problémákkal küzd. A nő egyfolytában egy férfiról magyarázott, aki „belemászik a fejébe” és barátkozni szeretne. A rendőrség állítása szerint a 23 éves beteg a beszélgetés közben véletlenszerű rugdalózásba és hadonászásba kezdett, ezért megbilincselték, majd ezt követően kórházba szállították, pszichiátriai kezelésre.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?