Celeb / Híresség

Kovács Kokó István cáfolja Alekosz állításait: „Fogalmam sincs, ki az a Nagy Alekosz”

Kovács Kokó István cáfolja, hogy valaha is együtt bokszolt volna Nagy Alekosszal, azt pedig végképp, hogy a KSi-ben egymás mellett lett volna a szekrényük. Kiderült, hogy az ökölvívó nem is ismeri Alekoszt.

 

 

 

Alekosz nemrég Hajdú Péter műsorában vendégeskedett, ahol jó néhány embert kiosztott a sztárvilágból, köztük Tóth Andit, Szabó Zsófit és Majkát is. A ValóVilág egykori győztese egy kedvesebb emlékéről is beszámolt, miszerint az olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar ökölvívóval, Kovács Kokó Istvánnal együtt bokszolt a kilencvenes évek elején a Központi Sport- és Ifjúsági Egyesületben (KSI). Elmondása szerint nem elég, hogy a szekrényük egymás mellett volt, de még össze is keverték őket néhanapján az edzők, annyira hasonlítottak egymásra.

Ennek az állításnak a hitelessége azért is hagy némi kivetnivalót maga után, mivel Kokó a kilencvenes évek elején már kétszeres országos bajnok volt és ezüstérmes a világkupán, továbbá egy német egyesület színeiben szerepelt két éven át, ezért alig volt Magyarországon. A Bors megkeresésére a sportoló így reagált Alekosz kijelentésére:

Az a helyzet, hogy fogalmam sincs, ki az a Nagy Alekosz. Abban pedig biztos vagyok, hogy soha nem volt ilyen nevű szekrényszomszédom. És természetesen jól tudja, nem edzettem a KSI-ben– szögezte le az éppen Svájcban tartózkodó Kokó.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?