Celeb / Híresség

Tíz év után szakíthatott a magyar sztárpár

Újabb magyar sztárpár szakításáról terjednek híresztelések, többen tudni vélik, hogy már szét is költöztek. Az egyik fél reagált a róluk szóló pletykákra.

 

 

 

Nehéz időszakot tudhat maga mögött a tévés realitycelebként megismert Megyeri Csilla, akit tavaly július végén, a Campus Fesztiválon egy férfi a hajánál fogva földre rántotta, majd ököllel többször is megütötte. A támadás váratlanul érte az egykori műsorvezetőt, akinek esélye sem volt a nagydarab férfi ellen, jelenleg is zajlik a nyomozás az ügyben.


Az ügy nagyon megviselte Megyerit, ezért nem csoda, ha párkapcsolatában is problémák adódhattak, hiszen lelkileg sokáig nem volt jól emiatt. Bár párja, Molnár Zsolt láthatólag mindenben támogatta, mégis szüksége volt a változásra, hogy tovább tudjon lépni. Sokan azért gyanakodnak szakításra, hiszen tíz év után sem házasodtak össze, nem vállaltak gyereket, ráadásul Megyeri Csilla képei egy új lakásban készülnek, de Zsolt nem látható ezeken a felvételeken.

„Igaz, hogy szakítottak Zsoltival? Új kecó, zéró kép” – tette fel a kérdést egy bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja, rengetegen szóltak hozzá a témához.

A tegnapi mozis sztorikban még rajta volt Csillán a jegygyűrű.Kérdezz-felelekben írta, hogy volt nehezebb időszakuk, illetve, hogy Zsolti nem szeret szerepelni. Csak ők tudják, mi az igazság” – írta egy másik felhasználó, aki úgy gondolta, hogy alaptalan a felvetés.

Furcsa a helyzet, de szerintem együtt vannak. Zsoltinál ott vannak a képek még, és egyébként Csillánál is vannak régebbiek. Mondjuk az új fotóján tényleg olyan Csilla, mintha elköltözött volna a közös lakásból” – figyelt fel a részletekre valaki.


Most Megyeri Csilla is reagált a róluk szóló híresztelésekre, tagadta, hogy szakítottak volna Molnár Zsolttal.

Úgy tűnik, hogy ami nincs az Instán, az nem létezik… Az igaz, hogy az utóbbi időben kevesebbet posztoltam, de nemcsak Zsoltiról, hanem magamról is.Lelkileg egy nehéz időszakon vagyok túl, vissza kellett találnom önmagamhoz, ráadásul mindketten nagyon elfoglaltak is voltunk. De ettől függetlenül köszönjük szépen, jól vagyunk, éljük az életünket, dolgozunk. Nemrég költözködtünk, ami szintén minden időnket felemésztette. Ja, és igen, együtt költöztünk! Úgyhogy üzenem, hogy nem szabad mindent elhinni, ami a Redditen van, én is voltam már terhes és másik pasival is voltam az ottani felhasználók szerint…” – magyarázkodott a Borsnak Megyeri Csilla. 


forrás: origo.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?