Celeb / Híresség

Mi lesz ebből? Tóth Gabi lehet, hogy könyvet ír az elmúlt évéről

Tóth Gabi élete 2023-ban gyökeresen megváltozott. Krausz Gáborral véget ért a házassága, ám új szerelemet is talált. Vasárnap reggel hosszú írásban osztotta meg érzéseit az előző év eseményeivel kapcsolatban, sőt kilátásba helyezte, hogy egyszer mindezt egy könyvben mondja majd el.

 

 

 

Egy év, egy életre elegendő élménnyel, tapasztalással, megannyi kínnal és fájdalommal…testben és lélekben… megannyi csodálatos pillanattal, amikor azt érzed, hogy nem lehetsz boldogabb… nehéz lenne mindent elmondani (talán majd egy könyvben)” – írja Tóth Gabi az Instagramon.

Sok hibámból tanultam…

Sok emberi játszmából tanultam… megtanultam, hogy nem leszek áldozat és kijövök ebből a rohadt szerepből… megtanultam, hogy egy perc alatt fordulnak el emberek az életedből, hogy megannyi helyet és űrt hagynak maguk után, hogy ezzel beengedd azokat, akik feltétel nélkül szeretnek… amikor megérzed, hogy neked is jár a szeretet… amikor megengeded magadnak… Megtanultam, hogy mindig az első érzés az igazi, hogy hinni kell akkor is, amikor mindenki mást akar, hogy csak te tudod igazán azt, ami jó neked…” – foglalta össze csapongó érzelmeit az énekesnő.


Gabi érzései megosztása után úgy döntött, hogy némi tanáccsal látja el követőit, amik bölcsességéhez a saját bőrén kellett sok rosszat megtapasztalnia.

Ne engedd, hogy debilizáljanak, hogy nem vagy jó és erős…, ha azt érzed, hogy megmásítják a valóságod, akkor menj, fuss…

– írja.

Ne engedd, hogy irányítsák az életed… ha a családod teszi, akkor se, ha a barátaid, akkor se… ha ezt érzed, akkor feltételekkel szeretnek… merj onnan kilépni, mert mérgezni fog… nagyon… ha lépsz, könnyű leszel és szabad! Erős és bátor! Jogod van az érzéseidhez! Nem vagy egyedül! Elég egy ember önzetlen szeretete… Elég egy mosoly a gyermekedtől, aki lát téged és azt szeretné, hogy boldog legyél, mert akkor fogja érezni a biztonságot! Te is érezni fogod a biztonságot! Meg lehet találni! Magunkban… Fel tudsz állni! Magadért tedd meg! Gyermekedért tedd meg! Szintet lépsz, ahol feltétel nélküli szeretet vesz majd körül… ezt biztosan állíthatom” – hangsúlyozta.

Nem akarom osztani az észt… Közhelyeket puffogtatni… Csupán megfogadtam kislány koromban, hogy bátorítani fogok embereket… hogy nektek is jár, hogy megérdemlitek a szeretetet, a jót, a szépet, a nehezet, a fájdalmat, a boldogságot, a pihenést, az utazást, a szerelmet, az életet!

– tette hozzá.

2024 a megélések, újrakezdések éve lesz számomra… a tiszta lap, ami mindenkinek jár! Köszönöm, hogy velem és ellenem voltatok! Köszönöm a sok szép levelet és a sok gúnyt is! Köszönöm a valóságban kapcsolódást! Legyetek bátrak! Ne féljetek!” – üzente végül az énekesnő.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?