Celeb / Híresség

Nádai Anikó intim képpel sokkolta a követőit, egy szál takaróban fotózta magát

Nádai Anikó rendesen feltüzelte a követőit ezzel a bevállalós fotóval.

 

 

 

Nádai Anikó sosem titkolta, hogy kés alá feküdt, nemrég például az orrán végeztek szépészeti beavatkozást. A rajongói persze előtte is imádták őt, de a legtöbben egyetértettek abban, hogy nagyon jól sikerült a műtét, hiszen ugyanolyan gyönyörű és bájos maradt a kedvencük – sok olyan celebbel ellentétben, akik mondhatni „elcsúfítják” magukat.

Beléptünk 2024-be, ilyenkor mindenki tiszta lappal indul, és persze kirak egy újévi köszöntőt. Nádai Anikó is így tett, a közösségi oldalán kívánt mindenkinek boldog új évet, ráadásul nem akárhogyan, ugyanis olyan képet sikerült mellékelnie a poszthoz, amitől rögtön leesett a hűséges hódolóinak az álla.

Nádai Anikó mosolyogva, az ágyból jelentkezett, és csupán egy takaró fedte a testét – vagyis mondhatni intim környezetben fotózta magát, hiszen így valószínűleg csak a szerelme láthatja őt.

Rengeteg komment érkezett, és a legtöbb arról szólt, hogy milyen csodaszép és nőies Nádai Anikó. Persze sokan viszonozták is az újévi köszöntést, szóval nagy sikert aratott a sztár bejegyzése a szexi képpel – akit érdekel, az itt tudja megtekinteni:


forrás: metropol.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?