Celeb / Híresség

“Mellette olyan az élet, amiről a nők álmodoznak” – Kulcsár Edina elképesztő luxusban él G.W.M mellett

G.w.M egy több tízmillió forintot érő luxusautóval lepte meg a várandós Kulcsár Edinát.

 

 

 

A minap szinte felrobbant az internet Kulcsár Edina Instagram-posztjától, melyben új luxusautójával dicsekedett. Az egykori szépségkirálynőt szerelme, G.w.M lepte meg a több tízmilliós járművel, melyet egy óriási masni és egy szintén hatalmas rózsacsokor díszített. 

Márk mindig próbál a kedvemben járni, valamilyen formában a tudtomra adni, hogy mennyire szeret. A tenyerén hordoz, és mellette tényleg olyan az élet, amiről a nők álmodoznak. Bár néha képes túlzásokba esni az ajándékok tekintetében… Neki ez normális, nekem viszont nem megszokott. (…) Szerintem a legtöbben nem is tudnák hova tenni, ha a szerelmük egy Porsche autóval lepné meg őket. Egyelőre még én sem fogtam fel, hogy ajándékba kaptam egy ilyen kocsit, hiszen korábban mindenemért keményen meg kellett dolgoznom

 – kezdte Edina, aki szerint mégis a legnagyobb ajándék, amit G.w.M-től kapott, az a közös gyermekük.

“Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert minden formában kimutatja a szerelmét felém. Mind szavakban, mind tettekben megmutatkozik, többek között még a portrémat is magára tetováltatta, ez az autó pedig már csak hab a tortán. Mégis a legnagyobb ajándék, ami majd a szerelmünket megkoronázza, az a kislányunk, akit annyira várunk, hogy azt szavakba sem lehet önteni” – mondta a Blikknek Edina. 


forrás: ripost.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?