Celeb / Híresség

Borzalmas történeteket mesélt Matthew Perryről a barátnője

Kayti Edwards egyszer úgy talált rá, hogy a színész mozdulni sem bírt, máskor pedig az elvonó után rögtön kokainért ment volna.

 

 

 

Kayti Edwards 2011-ben, Perry drogfüggőségének csúcsán személyi asszisztensként dolgozott mellette, és a színész haláláig barátok maradtak.

Matthew lakására mentem Hollywood Hillsben, de ő sajnos rossz passzban volt. Egész éjjel drogozott, valószínűleg cracktől, azaz kokaintól és más anyagok voltak benne. A kanapén találtam, a kezét a lábához ragasztva – kétségbeejtően szomorú látvány volt. Körömlakklemosót és olívaolajat kellett használnom, hogy kiszabadítsam.“ – mesélte Kayti a The Sun-nak

Szó szerint letéptük a szőrt a lábáról, vörös foltok maradtak rajta, elég borzalmas volt“ – emlékezett. A The Sun szerint Perry maga ragasztotta hozzá kezeit a lábaihoz azért, hogy ne nyúljon már többet kábítószerhez.

Matthew-nak mindig is komoly drogproblémái voltak.

Még akkor is, amikor már tiszta volt, és elvonóra ment, akkor is a drogozás jutott eszébe. Azt mondta nekem, hogy menjünk, vegyünk egy kis kokaint… Mit gondolsz erről? Haha, csak vicceltem“ – emlékezett a nő.

Kiderült a halál oka

Mint írtuk, a nemrég bejelentették, mi okozta a sztár halálát. A dokumentum szerint az erős nyugtatószerként használt ketamin, más tényezőkkel együtt azt okozta, hogy a színész elvesztette eszméletét, és belefulladt a jakuzzijába.

A Los Angeles megyei halottkém jelentése közel hét héttel azután készült el, hogy az 54 éves Perryre, aki nyilvánosan elismerte, hogy évtizedekig drog- és alkoholfogyasztó volt, Los Angeles-i otthonának jacuzzijában arccal lefelé, élettelenül lebegve talált rá az asszisztense, aki a végsőkig küzdött, hogy megmentse.

Perry barátnője nemrég egy másik lapnak is nyilatkozott, akkor azt mondta, hogy az orvosokat kellene ellenőrizni, mert szerinte a felírt gyógyszerek miatt hat meg Perry, azaz megölték őt.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?