Celeb / Híresség

Puzsér Majkáról: ‘Úgy hisztizik, mint egy hatvanas díva, aki nem játszhatja el Shakespeare Júliáját’

Puzsér Róbert is erőteljes véleményt fogalmazott meg a Fonogram-botrányban.

 

 

 

 

Amikor már azt hinnénk, hogy a Fonogram-botrány nem dagadhat tovább, az ország egyik legélesebb nyelvű kritikusa ráteszi a pontot az i-re.

Amint arról mi is beszámoltunk, a szándékosan polgárpukkasztó szövegekkel operáló, fiatal Krúbi nyert az idei Fonogram-gálán ‘az év hazai rap vagy hip-hop albuma vagy hangfelvétele’ és ‘az év felfedezettje’ kategóriákban is.

Szövegei mélyen megosztják a hallgatóságot – Kapócs Zsókaaz anyukák, míg Oláh Gergő az apukák és a zenészek nevében fakadt ki ellene.

Ezek azonban eltörpültek Majka grandiózus kiakadása mellett.

„Egy olyan országban élek, ahol a teljesítmény totális ignorálása alap, ha nincs mellé megfelelő szimpátia, bratyizás, vagy oltári nagy seggnyalás”

– nyilatkozta többek között háborgó posztjában, mivel sértette az önérzetét, hogy egy nála kevesebb YouTube-megtekintéssel büszkélkedő előadó vitte el a díjat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt még nem állt meg a történet. A MAHASZ elnöke, Szűts László elmondta, hogy nem tartja elegánsnak Majka véleménynyilvánítását, amire a rapper ismét kiakadt.

Puzsér Róbert is figyelemmel kísérte a kialakult helyzetet és nem tartotta magában a véleményét ezzel kapcsolatban.

„A televíziózás és a popszakma agyonkényeztetett hőse, Majoros Péter, az ország ünnepelt Majkája évtizedes viszonylatban bizonyítja újra meg újra, hogy amennyire hisztérikusan önimádó, épp annyira képtelen felismerni a helyét a teremtésben. Ezúttal az a gyalázat esett meg vele, hogy a Fonogram zsűrije nem neki ítélte az év hiphopfelvételének díját, ő pedig válaszul úgy hisztizik, mint egy hatvanas díva, aki nem játszhatja el Shakespeare Júliáját. Az ózdi lumpenproliból lett budapesti nagyvállalkozó képtelen feldolgozni, hogy a filléres és hazug pózoktól hemzsegő slágerét nem értékelte eléggé a zsűri – helyette az a Krúbi vitte haza a díjat, aki egyrészt csodagyerek, másrészt a hazai underground egyik leghitelesebb arca.”

VV Majkánál kevesen tudják jobban, hogyan kell ebben az országban karriert csinálni, a megfelelő seggeket felderíteni és betájolni, bratyizni és haverkodni: sikeres lett popsztárként, megcsinálta magát bulvárhősként, érvényesült televíziós pojácaként, étterem-tulajdonosként és Andy Vajna kártyapartnereként egyaránt.

 

 

 

 

 

 

– írja Puzsér a Magyar Hang oldalán, melyet aztán közösségi oldalán is közzétett.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?