Celeb / Híresség

Rippel Feri rettegésben tartja a Farm VIP játékosait, Lissák Laurának elege van belőle: „Félek tőle!”

Rippel Ferit egyre ellenszenvesebbnek tartják a Farm VIP-ben. Lissák Laurától ő áll a legmesszebb emberileg.

 

 

 

A kedd esti farmgyűlésen szinte mindenki Rippel Ferinek adott útilaput, azaz arra voksolt a többség, hogy kívül tágasabb lenne neki. Az artista azonban Szabyestet hívta ki párbajozni, és végül sikerült győznie, így mégis maradt a versenyben. A magabiztos, nyersen fogalmazó, katonás ütemet diktáló Feri leszögezte, hogy mindenkit egyesével fog kiejteni, nem számít, hogy milyen nemű vagy súlyú. A korábbi csapattársai egyre jobban fortyognak miatta, sőt, Lissák Laura egyenesen tart is tőle, illetve sokszor nem tudja hova tenni a viselkedését.

Ki lehet mondani, hogy félek tőle, olyan mintha nem lennének érzései– vallotta be a táncosnő, mire Balogh Edina is rákontrázott:

„Nagyon taktikusan csinál mindent. Nincs benne érzelem. Nincs egy pont, amibe bele tudsz kapaszkodni. Nekem ez ijesztő. A termelési ciklusokat is ő nyeri, nem mi, a csapat, hanem ő” – értett egyet a társával, mire Szabó Simon is csatlakozott, és kijelentette: Ferinek mindegy, hogy hogyan, csak nyerjen.

Neki nagyjából mindegy, mi történik, csak ő jusson el a döntőbe, és nyerje meg a játékot. Ezért bármit szívesen mond és taktikázik. Bármin és bárkin átgázol ennek érdekében– magyarázta a színész.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?