Celeb / Híresség

14 színész, akinek cseréje elsőre fel sem tűnt senkinek

Manapság a producerek ontják magukból a sorozatokat. Rengeteg témájú közül tudjuk kiválasztani, hogy mi az, amit meg szeretnénk nézni. Aztán persze leragadunk egynél, ahol alig várjuk, hogy a következő részt is megnézzük. Sokszor pedig jön a döbbenet, ha a kedvenc karakterünket lecserélik, de vannak azonban olyan esetek is, amikor annyira hasonló színészt találnak a szerepre, hogy először fel sem tűnik a csere. Most bemutatjuk a leghíresebb cseréket.

 

 

 

1.A Kaliforniába jöttem sorozat Will Smith-el lett igazán híres, ahol a nagynéni Vivian Banks karakterét eljátszó Janet Hubert-t Daphne Maxwell Reid-re váltották le.
2. Alicia Goranson-t Sarah Chalke váltotta fel a Roseanne sorozatban, Becky Conner szerepében.
3. A Goldberg-családban is történt csere, ami elsőre fel sem tűnt a nézőknek. Rowan Blanchard-ot Alexis G. Zall váltotta le, aki Jackie Geary szerepét játszotta el a továbbiakban.


4. A Hazug csajok társaságában is történt váltás, még pedig Parker Bagley-t Drew Van Acker váltotta le, aki Jason DiLaurentis karakterét játszotta el.
5. A Szégyentelenek sorozat sem úszta meg csere nélkül, ebben az esetben Mandy Milkovich szerepében történt változás. Jane Levy-t Emma Greenwell váltotta le.
6. Bár itthon még csak feliratosan látható a Last Man Standing, de itt is történt változás, amit a rajongók vegyes érzelmekkel fogadtak : Nick Jonas helyére Jordan Masterson került.
7. A Narancsvidék kamaszkorunk egyik kedvenc sorozata volt, ahol egy színésznőt kicseréltek a rendezők : Shailene Woodley-t Willa Holland váltotta fel.
8. A Riverdale sorozat esetében is történt változás, egész pontosan Reggie Mantle szerepével kapcsolatban. Ross Butler-t Charles Melton váltotta le.
9. A Trónok harcában is több váltás volt, az első, amit feltűnt a közönségnek, hogy Daario Naharis kicsit megváltozott. Ed Skrein váltotta le Michiel Huisman-t.
10. Myrcella Baratheon is egy kis ráncfelvarráson esett át a Trónok harcában, ugyanis itt is csere történt. Aimee Richardson helyére Nell Tiger Free került.
11. A Monk, a flúgos nyomozóban is más került Trudy Monk szerepébe. Stellina Rusich váltotta le kolléganőjét, Melora Hardin-t.
12. Eve Plumb-ot Brooke Shields váltotta le az Azok a 70-es évek sorozatban.

 

 

 

 

 

 

13. A magyar sorozatok történetében pedig az egyik legnagyobb változás volt, Tilda szerepe a Barátok közt-ben. Erdélyi Timit, Szabó Erika váltotta le.
14. Berényi Timi karakterében pedig eddig 3-szor is történt csere a Barátok köztben.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?