Életmód, Érdekes

„A pasim eddig 300 milliót költött rám, hogy ne dolgozzak”

Luxuséletet él a fiatal nő, pedig ezért semmit sem tett, csak jó párt választott.

 

 

 

Olyan luxusélet jelenti egy fiatal influenszer mindennapjait, amit látva még a Kőgazdag fiatalok is csak leesett állukat keresgélnék, ráadásul ezért gyakorlatilag semmit nem kellett, és nem is kell tennie – csak jól párt választani. A 25 éves Yelena Lala ugyan egész sikeres kezd lenni a TikTok-on, videói több, mint 10 millió kedvelést gyűjtöttek össze eddig, ám elsősorban mégsem ez jelenti a bevételforrását, hanem 9 évvel idősebb pasija, aki szó szerint tejben-vajban füröszti, ha ő épp azt szeretné, és saját bevallása szerint eddig úgy egymillió dollárt, azaz 350 millió forintot költött rá.

@yelenalala

If you can’t move on, just find someone better

♬ I be like bum stickity bum when I pop my gum – ɴɪᴄᴋ ᴍɪɴᴀᴊ ⍟


Yelena otthonülő barátnőként jellemzi magát, bár ez a kijelentése csak olyan értelemben állja meg a helyét, hogy nem dolgozik, ugyanis egyébiránt nem éppen a négy fal közt tölti az idejét: eddig 55 országban járt, persze mindegyikben luxuskörülmények közt, és persze minden esetben párja nagylelkű „támogatásával”. 

Minden költség az övé. Nekem soha nem kell aggódnom semmi miatt. Ez a stresszmentes élet. Ez a mentalitásom – minden költség a férfié.

A Párizsban élő Yelena elárulta: amint meglátta a férfit, nem tudott másra gondolni. 2021 óta vannak együtt – írja a Mirror

@yelenalala He got it while we were in Paris without me noticing 🥺 #ilovemyboyfriend #myboyfriendisthebest #naturaldiamondsonly #promisering ♬ Love in the dark – 60 Second Sounds🦊


„Úgy gondolom, a férfi felelőssége, hogy gondoskodjon a nőről. Ha egy férfi igazán szeret egy nőt, biztosítja számára, amit kell. Én mindig is egy utazó barátnő leszek” – jelentette ki a luxuséletet (ingyen)élő barátnő.
forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?