Életmód

Az édesanya sírva fakadt, mert családja minden hónap végére pénz nélkül marad, habár a lelküket is kidolgozzák a férjével

Mackenzie, egy kétgyerekes édesanya, a TikTokon számolt be családja anyagi nehézségeiről, és őszinte vallomása sokakra nagy hatással volt.

 

 

 

A rövid videóban az édesanya nyíltan beszélt arról, milyen nehézségekkel küzdenek. „Úgy érzem, hogy a férjemmel mindent jól csinálunk. Mindkettőnknek jó munkája van. Ápolónő vagyok – regisztrált ápolónő, teljes munkaidőben dolgozom. A férjem is teljes munkaidőben dolgozik” – magyarázta Mackenzie.
Elmondta, hogy miután megkapják a fizetésüket, kifizetik belőle a jelzáloghitelt, majd megvásárolják az alapvető élelmiszereket és a benzint. Miután azonban a legszükségesebb dolgokat beszerezték, a család mindössze 200-300 dollárral marad a következő fizetésig.
Az édesanya sírva fakadt, mert családja minden hónap végére pénz nélkül marad, habár a lelküket is kidolgozzák a férjével

„Nem tudom, mit tegyek. Iskolába járok, teljes munkaidőben dolgozok, a férjem pedig minden héten túlórázik” – mondta a kétségbeesett édesanya, hozzátéve, hogy rengeteget aggódik az anyagiak miatt, és annak idején nem így képzelte el a családja életét.
Kijelentette, hogy gyakorlatilag fizetéstől fizetésig élnek, de még így is csak nehezen sikerül boldogulniuk, és ha például a gyerekei el akarnak menni moziba, ellenőriznie kell a bankszámláját.
VIDEÓ:

@melissafay712

♬ original sound – MelissaFay712

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?