Érdekes

Felnyitották egy pláza mosdójának a falát, évtizedekig volt rejtve amit találtak de végül kiderült a sokkoló igazság és életek mentek tönkre

Hosszú évekig őrizte a pláza a sötét titkot, elképzelhetetlen volt, hogy ilyesmi megtörténjen.

 

 

 

Az élet írja a legjobb forgatókönyveket, szokták mondani és valóban: olyan dolgok történhetnek meg az emberek mindennapjaiban amire még a legkreatívabb filmrendezők se gondolnak. Így alakult ez cikkünk alanyával is, akit sajnos egy komoly függőség letérített a helyes útról és véletlenek egész összjátéka miatt hihetetlen fordulatokat vett az élete.

Egy pláza tervezésénél az építészmérnök úgy gondolta, hogy saját kezébe veszi a sorsát és függőket meglepő módon előrelátó volt.

Épített magának egy szobát, amely nem volt feltüntetve egyik tervrajzon sem, viszont vezetőként értelemszerűen nem bírálták felül a döntéseit: amikor rákérdeztek arra, hogy pontosan mi készül ott, akkor senkinek nem árulta el, ilyen-olyan terelő válaszokat adott és végül nem feszegették tovább az ügyet.

A tervező már ekkor is súlyos függőséggel küzdött: a szerencsejáték mindennapjainak a része volt és tudta: ebből egyszer baj lesz.

Ennek fényében intézte az építkezést és egy sötét titok örökre rejtve maradt a pláza tulajdonosa, a munkások és mindenki más előtt is: egy komplett lakást épített magának a bevásárlóközpont alagsorába, aminek a lejárata az egyik nyilvános mosdó falában volt. Mérnöki precizitással oldotta meg a bejutást, még a szakavatott szem sem vette észre azt, hogy egy ajtó rejtőzik a falban.

A baj meg is történt: a férfi függősége teljesen átvette az élete felett az irányítást és elvesztették a házukat, azonban ott volt a B terv, melyről később be is számolt a családjának.

A lebukásuk igazán filmbe illő volt: a pláza biztonsági őrnek tűnt fel legelőször, hogy egy család minden egyes nap meglátogatja a plázát, ám elmenni sosem látja őket. Az is gyanús volt, hogy a pláza nyitásakor, reggel a férfi mindig a mosdóból jött ki és nem értették, hogyan kerülhetett oda.

A mosdóba biztonsági kamera felszerelése nem lehetséges, így egésze trükkös módszerrel kellett elfogni az illegális lakókat. Azt, hogy ezt hogyan csinálták, illetve hogy milyen megdöbbentő részleteket fedeztek fel a föld alatti lakásban, a videóra kattintva ismerheted meg, másodpercről másodpercre fogva tart a sztori és nem hiszed el amit hallasz:

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?