Celeb / Híresség

Nagy Ő Virág várja, hogy Jákob a szakítása után randira hívja

Péntek-Gyulai Virágot egyáltalán nem lepte meg, hogy három hét után véget ért Jákob Zoltán és végső választottja, Betti kapcsolata. A Nagy Ő-ben szereplő bikinimodell továbbra is szívesen randizna a milliárdossal, de úgy érzi, már elégszer üzent neki, ennél többet nem tesz az ügy érdekében.

 

 

 

Mint mindenki más, Virág is kedd este a tévéből és az újságokból értesült arról, hogy szakított a műkörömkirály és Betti. Mint ismert, a bikinimodell is harcba szállt tavaly Árpa Attila, idén pedig Jákob Zoli kegyeiért, és ezúttal közel is került ahhoz, hogy elnyerje.

– Őszintén, nem lepett meg, hogy a kapcsolatuk tiszavirág-életű volt. Annak idején nem is értettem, miért őt választotta Zoli, el sem akartam hinni. Biztos vagyok benne, hogy látva a műsort, rájött, milyen lány valójában Betti, mert amit ott letolt a többiekkel, az kész Mónika Show volt, tőle zengett az egész kastély – fogalmazott lapunknak Virág, aki úgy érzi, még mindig ő a megfelelő hölgy Jákob számára, ám megfogadta, ezentúl egyetlen férfi szerelméért sem fog harcolni.

– Nehezen fogadtam el, amikor hazaküldött, de nincs bennem harag, továbbra is nyitott vagyok Zoli felé, és szívesen randiznék vele. Üzentem is már neki titkosan és nyíltan is, de ennél többet nem teszek érte. Nem akarok erőszakos, nyomulós lenni, de remélem, van számomra még mondanivalója, és megkeres.

Bár a 32 éves lány sok kritikát kapott a műsorban való szereplése miatt, az udvarlói száma is szépen gyarapodott. Ő azonban nem foglalkozik egyikőjükkel sem.

– Nem tudok ezekkel mit kezdeni, nekem a személyiség számít, akinél nem érzem azt a pluszt, azzal egy kávéra sem megyek el. Zoli viszont megfogott, jól éreztem magam vele – jelentette ki. – Nincs rajtam az a nyomás, hogy nekem most mindenáron szereznem kéne egy palit. Nyitott szemmel járok, de csak annak adok esélyt, akivel érzem azt a bizonyos szikrát.

Hozzátette, nem kér többet a Nagy Ő-ből, nem akar még egyszer ennyi nővel egy férfiért sem versengeni.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?