Életmód

A vásárlók oda vannak érte. A szép pénztárosnő miatt készek lennének egy mázsa krumplit egyesével a pénztárhoz hordani

Az emberek gyakran automatikusan bizonyos képet társítanak egy-egy szakma nevéhez, ami akár szappanoperák hatására alakulhatott ki bennük. Például a takarítónők esetében gyakran feltételezik, hogy szegények vagy kevésbé vonzóak, míg a titkárnőket miniszoknyában és mélyen kivágott blúzban képzelik el, ahogy a főnöküket csábítják. Valóban, sokan úgy gondolják, hogy a szép és dekoratív nők gyakran divatos foglalkozást választanak, mint például a modellkedést.

 

 

 

Cikkünk főszereplője, Elaine Victoria is modell, de ő mégis különbözik a többiektől egy fontos szempontban.

A német származású Elaine Victoria divatmodellként is tevékenykedik, de emellett egy német Aldi üzletben is dolgozik. A szőke szépség nemcsak a megjelenésével, hanem az általa közzétett videókkal is elbűvölte az embereket. A felvételeken gyakran szájmozgással kíséri a zenéket és közben csábítóan mozog, táncol a kamera előtt.

Az derült ki róla, hogy az Aldiban dolgozik, amikor egyik videójában az ottani munkaruhában, fülhallgatóval a fején ülve, egy új dalra táncolt a kamera elé. Miután alaposan körülnézett, hogy senki se látja, elkezdte produkcióját. Sokan a legszebb szupermarket-alkalmazottnak tartják, és miután megnézték a TikTok és Instagram fiókját, rajongásuk még inkább növekedett.

Egy másik videóban a szupermarket pihenőjében és raktárában is „dalra fakadt” és mutatta be tánctudását.

Videói több millió megtekintést értek el, és ez a szám folyamatosan nő. Elaine szépsége miatt sokan úgy döntöttek, hogy csak az Aldiban fognak vásárolni.

Darabonként vennék 100 kiló burgonyát, ha látnálak a pénztárnál az Aldiban.” – írta egy másik csodálója.
Íme az Aldi következő csúcsmodellje.” – írta egy másik.
“Miss Aldi 2022″ – szólt a következő komment.
Sokan azt mondták, hogy tudják, melyik üzletben dolgozik, és ezentúl ott fognak vásárolni.
Soha nem láttam még ilyen gyönyörű pénztárost az Aldiban.” – mondta az egyik rajongó. Egy másik hozzátéve: “Melyik bolt ez, szükségem van kenyérre.
Te is odajárnál, mi?!
4 4 2




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?