Életmód

14 csábító férfi tulajdonság, amire a nők azonnal felfigyelnek

Minden nőnek van egy határozott elképzelése arról, milyen a tökéletes férfi. Természetesen vannak általános dolgok, amelyek a legtöbb hölgyet leveszi a lábáról. A csodás nap csapata most összegyűjtött egy listát azokról a külső tulajdonságokról, amelyek a nőket teljesen megőrjítik. Ezeket meglátva egyből elfelejti az ember lánya, hogy milyen is az adott férfi személyisége, annyira vonzza a tekinteteket ezek a külső jegyek.

 

 

 

Vastag szemöldök

Természetesen nem a hatalmas, összenőtt változatra gondolunk, hanem a határozott, vastag szemöldökre.

Szőrcsík a hason

A legtöbb nő imádja a köldöktől lefelé húzódó csíkot. Ezen csodálkozik bárki is?

Borosta

A simára borotvált arcot a rendezettséggel, pontossággal, a normáknak való megfeleléssel azonosítjuk. A borosta pedig pont ennek az ellenkezője.



Telt ajkak

Persze csak akkor számítanak vonzónak a telt ajkak, ha nem beszélnek hülyeségeket. A vastag szájú emberek kedvesnek, nyílt szívűnek tűnnek.

Erős járomcsont

Egyfajta ‘ragadozó’ kinézetet kölcsönöz a pasinak. Erőt, magabiztosságot sugároz.

Őszülő halánték

Az őszülő haj és szakáll bölcsességet sugároz, mivel idősebb emberről van szó, viselője érett, tapasztalt ember benyomását kelti.

Zavarban van

Sok férfi elrejti az érzelmeit, mert nem akarnak gyengének vagy túlságosan szentimentálisnak tűnni. Mindamellett az olyan apró, ámde életteli érzelmek, mint például az enyhe zavartság közelebb hozza az embereket a pikáns helyzetekben.

Jártas a konyhában

Vannak, akik azt gondolják, hogy a férfi nem való a konyhába. Nem is tévedhetnének nagyobbat! Ki ne szeretné néha ágyba kapni a reggelit, és szerintem kevesen vannak, akik nem örülnek annak, ha párjuk meglepi őket egy-egy finom fogással.

Szeret mosolyogni

A jó humor elengedhetetlen! Egy férfi őszinte mosolya és nevető szemei a nők többségénél hatalmas plusz pont.

Erek

A keméyn fizikai munka eredményeképpen látszódnak ki, nem véletlen, hogy erőt és jó állóképességet sugároznak.

Feszes, tónusos has

Nem kell, hogy agyondolgozott, kockás has legyen, a nők többsége a lapos, tónusos hasat kedveli.

 

 

 

 

Természetes illat

Ez az, ami majdhogynem a legjobban megőrjíti a nőket. Nem a sportolás utáni testszagra gondolunk, hanem a természetes, férfias illatra, amely a bőrből árad.

Szemüveg

A pasik többsége nem szeret szemüveget hordani, a gyerekkori, iskolai sztereotípiák miatt. Mégis, sok lány úgy gondolja, hogy a szemüveg sármot és intelligenciát kölcsönöz a viselőjének.

Szereti az állatokat

Aki szereti az állatokat, általában egy kedves, együtt érző ember, aki tud másokról gondoskodni. Egy nő pedig nem is vágyhatna másra jobban, nem igaz?

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?