Életmód

A testét úgy alakította át, hogy fekete földönkívülivé váljon, és az éttermek nem hajlandóak kiszolgálni, mert megijeszti a vendégeket.

A neve talán nem cseng ismerősen, de Anthony Loffredo egy montpellier-i születésű férfi, aki az egész testét tetováltatta. De ez még nem minden! Az orrát és a fülét is eltávolíttatta, hogy folytassa fizikai átalakulását.

 

 

 

Egy biztos: Anthony Loffredo, alias Black Alien nem marad észrevétlen az utcán. És az ok? A montpellier-i születésű férfi tetőtől talpig tetoválva van. Küldetése, hogy testét igazi műalkotássá változtassa.

És a legkevesebb, amit elmondhatunk, hogy a harmincas éveiben járó fiatalember mindent megtesz, hogy „The Black Alien Project” című projektje megvalósuljon.

Egy extrém fizikai átalakulás

Az Instagramon 1,2 millió követővel rendelkező férfi már számos extrém testi átalakításon esett át: kettéhasította a nyelvét, és bőr alatti szilikonimplantátumokat ültetett a koponyájába. Emellett tintát fecskendezett a szeme fehérjébe is.

Két évvel ezelőtt Black Alien megtette a következő lépést, miután eltávolították a fülét, az orrát és a felső ajkának egy részét. De ez még nem minden! 2021-ben Mexikóba utazott, ahol két ujját amputálták a bal kezéből.

Elmondása szerint Anthony Loffredo a végső átalakulásának 46%-át érte el. Ma már azt fontolgatja, hogy térdig amputáltatja a lábát: „Ez valami bonyolult dolog, mert a lábam egészséges. Egy amputáció nem kis dolog” – vallotta be annak idején a közösségi oldalakon.

.

Nem meglepő, hogy atipikus megjelenése megosztotta a véleményeket, de Black Alien számíthat édesanyja támogatására, aki helyesli az átalakulási projektjét: „Vannak emberek, akik nyitottan állnak hozzá (…)” – mondta a LADbibleTV-nek.

Elmondása szerint extrém külseje ellenére egyszerű életet akar élni: „Normális srác vagyok”. A fiatalember azonban nehezen talál munkát, és néha nem engedik be bizonyos éttermekbe, mert megijeszti a többi vendéget.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?