Egyéb

75 éves idős néni a piacról visszatérve 4 férfit talál az autójában. Ami történik ezután… Sírtunk a nevetéstől!

Egy amerikai nyugdíjas hölgy a parkolóba visszatérve észrevette, hogy négy férfi ül az őnek hitt autójában. Hangosan kiáltott, miközben fegyverét kivette:

 

 

 

“Fegyverem van, és tudom is, hogyan kell használni! Hagyják azonnal az autót!”

A férfiak ijedtükben nem várták meg a nő következő lépését, és gyorsan távoztak a helyszínről. A hölgy, miután megnyugodott, visszatette a fegyvert a táskájába, felvette a földre ejtett bevásárlótáskáját és betette az autó hátsó ülésére, majd boldogan beszállt az autóba.

A gyújtáskapcsolóba dugta a kulcsot, de az autó nem indult el. Többszöri próbálkozás után rádöbbent, hogy valójában nem a saját autójában ül.

Néhány méterrel arrébb megtalálta saját autóját, így átrendezte a táskákat, majd egyenesen a rendőrségre vette az irányt. Ott az információs pultnál négy megrettent férfi éppen arról számolt be, hogy egy idős, törékeny kinézetű, de nagy pisztollyal felfegyverkezett nő kényszerítette ki őket egy autóból. A történetet hallva a rendőr és az egész rendőrkapitányság nevetésben tör ki, hiszen a helyzet különösen vicces fordulatot vett. Ez a kis incidens emlékezetes marad mindannyiuk számára, hiszen olyan szokatlan és humoros helyzetbe hozta őket, amire senki sem számított.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?