Celeb / Híresség

MC Hawer teljesen kiborult a zeneiparra: „28 év alatt NULLA díjat kaptam. A ‘szakma’ nem ismert el sosem…”

MC Hawer felháborodva és kifejezetten mérgesen jelentette ki, hogy szerinte nem értékelik eléggé a munkáját, mivel még egy díjat sem kapott idáig a közel három évtizedes pályafutása során.

 

 

 

Koczka Géza, azaz ismertebb nevén MC Hawer nemrég Lagzi Lajcsiról tálalt ki, és elárulta, hogy szerinte nem csípik a trombitást Baracskán, mert annyira fenn hordja az orrát a börtönben, ahogy a való életben is. Most pedig a közösségi oldalán borult ki a zeneiparra, és azt nehezményezte, hogy eddig nem kapta meg azt az elismerést, amit várt volna. A mulatós rapper úgy véli, nem értékelik annyira a munkásságát.

28 éve veletek. Ezalatt NULLA díjat kaptam. Nem lettem díszpolgár, nem volt állami támogatás, sem zenei elismerés. A “szakma” nem ismert el sosem– fakadt ki az Instagram-posztjában, de hozzátette, hogy szerencsére fellépései vannak bőven, aminek természetesen nagyon örül. A Borsnak elárulta, hogy számára az aranylemezei a trófeái:

– Sem állami támogatást, sem kitüntetést nem kaptunk a társammal – panaszkodott a dühöngő előadó, aki szerint a szórakoztató műfaj kategóriát gyakorlatilag az MC Hawer és a Tekknő formáció miatt hozták létre, hogy a mulatós sztárok is esélyt kaptak a díjazásra, ők ennek ellenére mégsem kaptak kitüntetést.

Talán majd 80 évesen kapunk egy életműdíjat– fűzte hozzá pikírten.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?