Celeb / Híresség

Csobot Adél Rácz Jenő sztárboxos győzelméről: „Hát, minden van, csak igazság nem”

Csobot Adél Rubint Réka posztja alatt mondta el a véleményét Rácz Jenő sztárboxos győzelméről. A Blikk is megírta, hogy Istenes Bence ellen a sztárséf győzött.

 

 

 

Csobot Adél, aki a Sztárbox egyik műsorvezetője is, egyértelműen a párjának, gyermekei apjának, Istenes Bencének szurkolt, aki végül vereséget szenvedett a séftől. Az alulmaradt tévést a meccs után azonnal előkapták, mert nem fogott egyből kezet Rácz Jenővel, Istenes azonban elárulta, a séf ordenáré dolgokat kiabált neki.

Mint ismert, a felek között már jó ideje ment az adok-kapok, de a sztárséf akkor akadt ki igazán, amikor Istenes Bence rasszista kommenteket is megosztott vele kapcsolatban. A tévés később emiatt bocsánatot kért.

A mérkőzést tehát már eleve hatalmas indulatok előzték meg, a helyszínen pedig alaposan megoszlott a szurkolótábor: a közönség egy része Jenőnek, egy másik része Bencének szurkolt. A helyszínre kilátogatott Rubint Réka és a családja is, akik Rácz Jenőt támogatták. A fitneszedző a sztárséf győzelme után a közösségi oldalára posztolt, amire reagált Csobot Adél is, aki megvédte a párját.

Rubint Réka azzal kezdte a posztját, hogy Rácz Jenő egy bajnok, majd így folytatta:

„Szívből gratulálunk és a csapatodnak is! Van igazság…” – írta a fitneszedző, akinek a fiát, Schobert Norbikát néhány hete legyőzte Istenes Bence.


A bejegyzéshez kommentelt Csobot Adél is:

Hát, minden van, csak igazság nem😢

– szúrt oda a Sztárbox műsorvezetője.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?