Celeb / Híresség

Hoppá! Puzsér Róbert keményen beleállt Tóth Gabiba: „Éljen annak megfelelően, vagy ne demonstrálja a keresztény anyaságot”

Puzsér Róbert hevesen kritizálta az énekesnő magánéletét, a kanapéhuszárok többsége pedig egyet is értett vele.

 

 

 

Rengeteg nevetéssel és hatalmas összhanggal reagáltak Puzsér Róbert kijelentéseire és kemény kritikájára az RTL műsorán a kanapéhuszárok. A kritikus a Spirit FM-en elemezgette Tóth Gabi új dalának szövegét, de emellett kitért többek között még az énekesnő magánéletére és vallási- és politikai nézeteire is.

Itt sem a Tóth Gabi magánéletét kérjük számon, hanem azt az identitáshazugságot, amibe ez nem kéne, hogy beleférjen– jelentette ki Puzsér Róbert indulatosan a rádió adásában.Vagy ez, vagy az. Demonstrálja ő a keresztény anyaságot meg a keresztény feleség erkölcsi státuszát a magyarságnak. Teljesen rendben van, de akkor éljen annak megfelelően vagy ne demonstrálja, és senki nem fogja számonkérni rajta azt.

Kanapéhuszárok című műsorban a tévénézők sem mentek el emellett szó nélkül, többen egyetértésüket fejezték ki.

Őneki nem lett volna szabad belemennie, hogy a nagyvilág elé kitárja a Krausszal való szétválását– adott hangot a véleményének Bruckné.

A műsorban még azt is megemlítették, hogy szerintük amikor az énekesnő mond valamit, később teljesen máshogy cselekszik, aztán megint máshogy reagál.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?