Celeb / Híresség

Gáspár Bea zokogva hagyta faképnél Győzőt a Párharc stúdiójában: „Elegem van, állandóan ezt csinálod velem!”

Gáspár Bea és Győző igen kemény vitába keveredett egy rappárbajt követően.

 

 

 

A Párharc szerdai adásában úgy tűnik, a versenyzők izgalmas feladat elé állnak: rapcsatát kellett vívniuk egymással, amelynek során Gáspár Bea többször is eltévesztette a szöveget, ez viszont férjének, Győzőnek nem igazán tetszett, és meg is mondta a véleményét. A páros heves szócsatába keveredett a kamerák előtt.

Hogy lehet ilyen amatőr valaki? 24 éve jár velem koncertezni. 24 éve tudja, hogy én mennyire profi vagyok a színpadon!– jelentette ki Győzike, majd később azzal folytatta, hogy mérhetetlenül mérges volt, amiért Bea lejáratta őt.

A showmant felesége azzal próbálta nyugtatni, hogy ez csak egy verseny volt, nem pedig egy valódi fellépés, és ezért ő nem gondolja azt, hogy hatalmas bűnt követett volna el.

„De Győző, nem ez volt a feladat. A feladat az volt, hogy rappelni kell, nem kizökkenteni a másikat” – magyarázta Bea, de eztán már kiabálva folytatta:Elegem van! Állandóan ezt csinálod velem! Állandóan! Hogy nem lehet egy k**** műsorba úgy eljönni, hogy te ne hisztériázzál! Mindenen fel vagy akadva!

Bea teljesen kifakadt, majd zokogásban tört ki, mivel úgy látta, nem jutnak dűlőre, a vitát sajnos nem tudják rövidre zárni.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?