Celeb / Híresség

Élő adásban sírta el magát Marsi Anikó: teljesen összeomlott – megrázó videó

Annyira szívszorítóan fájdalmas riportot készített a Tények Plusz, hogy a műsorvezető, Marsi Anikó nem bírta ki könnyek nélkül a hétfői adást.

 

 

 

Nincsenek szavak arra, ami a tragikus sorsú Berki Dezsővel történt. A Tények Plusz műsorvezetője, Marsi Anikó élő adásban sírta el magát hétfőn a szívszorító riport miatt, s már az elején is kijelentette, nehéz bármit is mondania, hiszen ehhez hasonló történetet még sosem mutattak be az adás történelmében.

Jön egy 17 éves fiú, akinek nem a napjai, hanem az órái vannak megszámlálva, és ő ezt pontosan tudja– vezette fel a riportot Anikó.

Dezsőt 14 évesen diagnosztizálták rosszindulatú csontrákkal, más néven osteosarkomával. Ezt követően a fiatal fiú majdnem négy évig küzdött a betegségével, többek között 30 sugárkezelésen és megszámlálhatatlan kemoterápián is át kellett esnie, nem beszélve a kínkeserves fájdalomról és a hosszú szenvedésről, amely mindezt végigkísérte.

A tinédzser és családja hihetetlen erővel és hittel reménykedett négy éven keresztül abban, hogy Dezső megszabadul a ráktól és felépül majd. Voltak könnyebb és nehezebb napjai is, de az édesanya a Tényeknek azt nyilatkozta, az utolsó pár hónap maga volt a pokol: fia már üvöltött a fájdalomtól, és ők is tudták, hogy nem tudnak rajta segíteni. Ekkor tértek be a Tábitha Házba, Magyarország egyetlen gyermek hospice házába, hogy Dezső a lehető legkevesebb szenvedéssel lehessen együtt a családjával élete utolsó szakaszában.

Dezső édesanyja, Mónika már egy hete alig mozdult el fia ágya mellől, sem aludni, sem enni nem mert, az édesapa pedig már megszólalni sem tudott a fájdalomtól.

Olyan fájdalmon mennek most keresztül a szülők, amin senkinek sem szabadna… Hamarosan búcsút kell venniük az egyetlen fiuktól– zárult volna a Tények riportja, az adás alatt azonban meg is érkezett a hír arról, hogya mindössze 17 éves Berki Dezső a forgatás után egy nappal elhunyt.

Marsi Anikó, a Tények Plusz műsorvezetője elsírta magát a halála hírén, amit könnyek közt tudatott a nézőkkel.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?