Celeb / Híresség

Újabb luxusutazásról jelentkezett be Berki Mazsi és megmutatta mekkora lett az új optikai tunning

Berki Mazsi külseje az elmúlt egy év alatt rengeteget változott férje, Berki Krisztián elvesztése után. A luxusözvegyre szinte már rá sem ismerni, hiszen gazdag barátja, Zoltán, szívesen fizeti neki minden szépészeti átalakítást, amivel úgy tűnik, nem tud leállni.

 

 

 

Újabb luxusutazásról jelentkezett be közösségi oldalán Berki Mazsi, aki a tengerparton fotózta magát, és szemmel láthatóan átesett egy optikai tunningon. Az özvegy egy fehér felsőben pózolt a kamerának, de szinte már rá sem ismerni. Arca is teljesen megváltozott a szájfeltöltéstől, és hosszú póthaja is egyre szőkébb. Mazsit rengetegen támadják életvitele és viselkedése miatt is, de őt ez egyáltalán nem érdekli, élvezi, hogy sok pénzt kap a gazdag barátjától. A fotója mellett azoknak üzent, akik kritizálják őt, ezzel kifejezve azt, hogy mennyire nem foglalkoztatja őt az, hogy ki mit gondol róla.

„Szeretném megkérdezni azoktól, akik úgy élték le az életüket, hogy mit szólnak majd mások… Végül mit szóltak?”– írta a horvát tengerparton készült, magamutogató fotója mellett Berki Mazsi.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?