Celeb / Híresség

Változnak az idők? Nagy Feró örülne, ha Azahriah átküldene 10 ezer embert a Beatrice koncertjére

Nagy Feró nem bánná, ha Azahriah lepasszolna neki 10 ezer rajongót a Beatrice koncertjére, hiszen szerinte tudomásul kell venni, hogy változnak az idők a zenében is, és ők már nem tudják úgy megtölteni a stadiont, ahogy ez a 21 éves srác teszi.

 

 

 

Azahriah sikere mellett nem tudnak elmenni a hazai zenei világ nagy nevei, úgy tűnik, mindenkinek megvan róla a véleménye. Sokan kritikusan figyelik a 21 éves fiú felemelkedését, míg mások inkább melléállnak, és elismerik azt, amit eddig letett az asztalra a fiatal énekes. Nagy Feró az utóbbiak közzé tartozik, amit az ATV #Bochkor című műsorában mesélt el.

A magyar retro zenevilág egyik megkerülhetetlen szereplője, a Beatrice hamarosan egy újabb koncertre készül, pár héten belül a 45 éves zenekar az MVM Dome-ban lép majd fel. Nagy Feró nem elégedett a helyszínválasztással, kiemelte, hogy nincsenek illúziói arra vonatkozóan, megtudják majd tölteni a stadiont.

„23 ezer ember fér oda be. Hát, nálunk, ha lesznek 10 ezren, akkor összetesszük a kezünket. Ezt tudomásul kell venni”

– idézi Nagy Feró szavait a Naphíre, még a műsor adásba kerülése előtt. Az énekes kiemelte, hogy a popzenében most rendszerváltozás van, ezzel kapcsolatban pedig nem tudott elmenni amellett, hogy Azahriah 3 teltházas koncertet is ad majd a Puskás Arénában egymás követően.

– Alig várom, hogy hazajöjjön, felhívjam, és mondjam neki: küldjél át a mi bulinkra 10 ezer embert!

A viccelődés ellenére Feró szavaiból kiderült, hogy ő elismeri a jelenleg épp külföldön turnézó Azahriah sikereit, sőt még ennél is tovább ment: szerinte csak a tehetségtelen emberek kritizálják a fiatal fiút.

Én úgy látom, hogy a tehetségtelen emberek féltékenyek erre a dologra.

– Tehetségtelen. Az. Nyugodtan mondjuk ki! És jön egy kiscsávó és egyszer csak 21 évesen, és ne felejtsük el, zenél, egy kicsit zongorázik, egy kicsit gitározik, és ért a zenéhez…”

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?