Életmód

14 évesen esett teherbe a lány, a nagymama 33 évesen izgatottan várja első unokáját

Kerrie Coles maga is tinédzser volt, amikor lányait szülte. Lánya jövő februárra várja a babát, ezzel Coles Anglia egyik legfiatalabb nagymamája lesz.

 

 

 

Alig várja unokája megszületését a 33 éves Kerrie Coles, írja a Mirror. Az angol nő kisebbik, 14 éves lány jövő februárra várja a babát. Coles ezzel Anglia egyik legfiatalabb nagymamája lesz.

Az asszony maga is tiniként szülte gyerekeit: 16 éves korában érkezett Millie, majd egy évre rá a most várandós Hollie, aki azt mondja, hogy megnyugtató számára, hogy anyukája nyomdokain haladva és tanácsait megfogadva várja első gyerekét.

Kerrie Coles először megijedt, amikor lánya bejelentette, hogy terhes. A leendő nagymama eleinte félt, sírt, majd később átértékelte a helyzetet, és most már alig várja az unoka érkezését.

Kerrie egyedül nevelte fel a két lányát, mert a második gyerek születése után elváltak útjaik a lányok apjával. Ennek ellenére nem romlott meg a viszony, még nyaralni is voltak együtt, ráadásul a lányokkal szinte baráti kapcsolatban van a férfi.

Hollie most a terhesség 25. hetében tart, de még bejár az iskolába. A tinit a gyerek apjának családja is támogatja.

forrás: szeretlekmagyaroszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?