Életmód, Érdekes

A 20 legerőteljesebb fénykép a világon. A 3.-nál elfogynak a szavak…

Történelmünk telis-tele van szomorú, ijesztő, érthetetlen, igazságtalan vagy éppenséggel gyönyörű pillanatokkal. Ilyen az ember: rengeteg aljasságra és csodálatos tettre képes, mint ahogyan a természet is állandóan meglepetéseket tartogat. Ilyen vegyes pillanatokat mutatunk be most nektek, készüljetek, mert ez egy valóságos érzelmi hullámvasút lesz. Voltak képek, amiknél a döbbenettől szóhoz se jutottunk, akadt ahol elejtettünk egy könnycseppet és volt. amelyiknél csak annyit bírtunk kérdezni: ‘Miért?’

 

 

 

 




A nőknek fogalmuk sincs arról, hogy miközben vidáman ebédelnek, egy nincstelen hajléktalan az utcán alszik. A tudatlanság áldás…

Egy szerzetes egy elhunyt emberért imádkozik a Shanxi Taiyuan vasútállomáson, Kínában. A férfi hirtelen, természetes halállal hunyt el, miközben a vonatra várt.

Egy II. világháborús veterán, a 86 éves fehérorosz Konstantin Pronin bajtársaira vár Moszkvában, a Gorkij parkban a minden évben megrendezésre kerülő Győzelem Napján. Konstantin minden évben ellátogat ide. Idén ő volt az egyetlen, aki megjelent.

 

 

 

 

 

 

 

Egy összetört lány lakhelyének megsemmisült romjain ül a 2011-es japán cunami után.

Bármennyire is hihetetlen, ez a kép nem szerkesztett, és a Földön készült. A Namib-sivatag homokdűnéi a napnyugta fényeiben.

“Az utolsó zsidó Vinnicja-ban”. Egy náci SS halálosztag egyik tagja épp arra készül, hogy kivégezzen egy tömegsír felett térdelő zsidót. Az ukrán város és környéke teljes zsidó lakosságát, mintegy 28.000 embert mészároltak le.





Egy kisfiú az alkoholista apját próbálja talpra állítani.

Öngyilkosságra készülő ember veszi igénybe a segélyvonalat a Golden Gate-hídon, amelyről több mint 1600-an vetették már magukat a mélybe.

Hullámzó felhők.

Galaxisok százai a Hubble űrtávcső által készített felvételen. Olyan messze vannak, hogy a képen 10 milliárd évvel ezelőtti állapotukat láthatjuk.

 

 

 

 




 

 

 

Naplemente, ahogyan azt a Marsról látnánk. A kép a Spirit holdjáró kamerájával, 2005-ben készült.

Tűzszerész közelít meg egy autóba rejtett pokolgépet Észak-Írországban. Felirat a bal oldali ház falán: “Készülj fel az Istennel való találkozásra.”

Neil Armstrong, miután első emberként a Holdra lépett.





Ez az 1945. áprilisában készült kép pillanatokkal azután készült, hogy szereplői megtudták: a vonatok nem viszik őket a haláltáborokba, hanem megmenekültek a felszabadító szövetségeseknek köszönhetően.

Náci nagygyűlés 1937-ben, Nürnbergben.

Litván férfi a sokktól megsemmisülve ül az út szélén, miután halálra gázolt egy kerékpározó nyolc éves fiút.

 

 

 




 

 

 

Török tiszt egy szelet kenyérrel ingerli az éhező örmény gyermekeket az 1915-ös örmény népirtás idején.

Egy fülöp-szigeteki politikus készítette ezt a képet családjáról. A háttérben álló férfi pillanatokkal később lelőtte őt.

2013-ban készült ez a kép Hollandiában, amelyen két mérnök látható, akik épp egy szélerőművön dolgoztak, amikor az kigyulladt. Egymást átölelve várják a biztos halált.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?