Celeb / Híresség

„Idejár a házamhoz” – Mi van itt? Tóth Gabi Alekosznak üzent: az izomceleb az otthona előtt várta?

Tóth Gabi és Alekosz csörtébe kezdtek, az interneten megy az üzengetés.

 

 

 

Egy nap… Mindössze egyetlen nap telt el azóta, hogy Alekosz nem hallatott magáról, merthogy a görög hős körül máris újra izzik a levegő. Ezúttal Tóth Gabi üzent neki, aki arról értesült, hogy az izomceleb rendszeresen jár ki az énekesnő egykori, tapolcai otthonához.

Az igazság persze, mindössze annyi, hogy Alekosz az Ázsia Expressz egyik múlt heti adásában – a humorát megvillantva – kijelentette: ő gyakorlott túravezető, s a kalandozásai során rendszeresen útba ejti Gabi egykori házát, hogy megcsodálja azt.

„Hát, én túravezető vagyok, nekem ez a foglalkozásom, és a Bakonyban is gyakran járok. Egyébként, amikor Tapolca mellett elhaladok, Tóth Gabi házát is látni szoktam” – magyarázta Sylvester Stallonét is megszégyenítő, John Rambo-féle arckifejezéssel Alekosz.

A rajongói által az utóbbi időben csak Magyar Csillagnak becézett realitysztár a viccelődésével nem maradt egyedül, ugyanis Tóth Gabi belement a játékba, s az Insta-sztorijában megosztotta a meglepő válaszát.

„Te, figyelj már! Hallod? Ide jár az Alekosz a házamhoz? Azt írták az újságok, hogy sokat jár hozzám, nem? De én honnan tudjam? Nem lakom ott 18 éve… De mit akar tőlem? Miért jár ide?… Oda” – fogalmazott a 24 óráig látható videójában az előadó.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?