Celeb / Híresség

Leleplezték Várkonyi Andreát, ismeretlen férfival fotózták le a múltban az egykori műsorvezetőt

Várkonyi Andreáról leleplező fotó készült egy ismeretlen férfival.

 

 

 

Várkonyi Andrea nem mindig volt televíziós. Bármi hihetetlenül hangzik, de a Tények előtt ő mentőorvos volt. Mivel mindkét szülője orvosi pályán tevékenykedett (apja belgyógyász professzor, anyja szemész volt), nem volt kérdés számára, hogy ő is efelé fog orientálódni, de 1993-ban, érettségi után a Szegedi Kábel TV-hez szegődött, ahol az egyetem alatt és után is műsorokat vezetett. Erre csak hobbiként tekintett, nem hitte volna, hogy egyszer ez lesz a főállása.

2000-BEN DIPLOMÁZOTT A SZEGEDI ORVOSTUDOMÁNYI EGYETEMEN, AZTÁN MÁSFÉL ÉVIG BELGYÓGYÁSZKÉNT DOLGOZOTT. EZUTÁN SZEREZTE MEG A MÁSODIK DIPLOMÁJÁT EGÉSZSÉGÜGYI KÖZGAZDÁSZ-MENEDZSER SZAKON.

2002-ben került a TV2-höz, mentőorvosként dolgozott, mikor jött a lehetőség, hogy a Tények műsorvezetője lehet. A kereskedelmi csatornán való napi megjelenés miatt hamar megismerte az ország, és meg is kedvelték őt; mondhatni Erős Antónia mellett ő volt a másik legnépszerűbb női híradós.
Ezekben az években készült róla az a leleplező fotó, amire sokáig nem volt magyarázat. A képet maga Várkonyi Andrea osztotta meg annak idején a Facebook-oldalán a következő kérdéssel:

„Ez a fotó tegnap készült az esti adás közben. Mit gondoltok miért készült, mi furcsa a képen?”.

Sokaknak először semmi furcsa nem tűnt fel a képen, aztán meglátták, hogy egy ismeretlen férfi matat a híradós asztala alatt. Többen arra tippeltek, hogy Azurák Csaba merészkedett Andrea alá, hiszen nem sokkal előtte ő volt az, aki titokban lefotózta Várkonyit – ezzel közszemlére téve a műsorvezető lábait.


Várkonyi Andrea később kommentben tisztázta, hogy miért is készült ez a fotó; a TV2 egyik munkatársának az élő híradó közben kellett az asztalnál matatnia a kábelekkel.

„Na az volt, hogy valóban elromlott valami a sok kábel közt az asztal alatt és a kollégánk azt próbálta helyrehozni miközben mi vezettük a műsort”


forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?