Celeb / Híresség

Nedves bugyiban pucsított a Survivor szőke kebelcsodája, minden férfi tekintete arra a pontra szegeződött

A napokban új évaddal startorlt a Survivor az RTL műsorán. A 2003 óta futó túlélős reality-nek ez már a 6. évada, korábban a gyönyörű Catherine Dederick is feltűnt benne.

 

 

 

Yvonne Dederick saját erőből lett milliomos, korábban az HBO-nál és a TV 2-nél is vezető pozíciót töltött be, később a Viasat 3 reality sorozatából, a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismerhette meg a szélesebb nyilvánosság. Yvonne Magyarországon nevelte fel édeslányát is, Catherine Dedericket, aki az elmúlt években szintén a figyelem középpontjába került. Igazi girlpower az övék, anya és lánya ráadásul nagyon hasonlítanak is egymásra.

Catherine több műsorban is feltűnt, ezek azonban nem a TV2-n és nem is a Viasat 3-on futottak, hanem a harmadik nagy kereskedelmi csatornán, az RTL-en. Catherine először Survivor 5. évadában tűnt fel, az évad különlegessége volt, hogy abban az évben celebek harcoltak a túlélésért, ez is volt a műsor szlogenje: Celebek a civilek ellen. Ebben az időben a celebnek sajnálatos módon felbomlott az eljegyzése, de nem bánkódott sokáig, egyébként sem voltak egymásnak valók. Mardoll nem sokáig maradt szerelem nélkül, jelenleg úgy tudjuk, hogy Kerekes Rajmunddal alkotnak egy párt. Catherine szexi képekkel bizonyítja, hogy milyen házias is valójában:

Ugyanebben az évben Catherine jelentkezett az X-Faktorba is, ahol előadhatta kivételes énektehetségét. Catherine Dederick főleg a rap zene szerelmese, a már említett Mardoll művésznevén sokat énekel kemény szövegeket, pedig elsőre meg se mondanánk róla, sokkal inkább valami mással szokott nagy feltűnést kelteni. Mardoll legutóbb a Viasat főzős műsorában volt látható, a Troll a konyhában a vadóc lány a főző tudományát is közszemlére tette, de korábban szerepelt már a Konyhafőnökben is. A valami más alatt mégsem erre gondoltunk, hanem inkább méretes kebleire:

Most az új évad ismét ráirányította kicsit a figyelmet a lányra, aki bár nem szerepel az új évadban, a közösségi médiában a rajongók nagy örömére továbbra is nagyon aktív. Mardoll elsősorban karakteres fenékfotókkal örvendezteti meg a rajongókat, rengeteg képet tölt fel, amin formás idomai látszódnak. A lány bevallotta, hogy már élt a plasztikai műtétek lehetőségével, hatalmas melleit ennek köszönheti, nem a természetnek, de ez egyáltalán nem is érdekli, és teljes mértékben felvállalja. A reapper előadó rengeteg bevállalós képet tölt fel az isntagram oldalára:

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?