Belföld

Ennyi volt Ördög Nóra műsorából, az Ázsia Expressz lekerül a képernyőről

Meg vannak számlálva az Ázsia Expressz napjai, ez a műsor kerül a helyére.

 

 

 

A TV2 közönségkedvenc szuperprodukciója ebben az évben azzal lepte meg a nézőket, hogy Ázsia helyett Mexikó és Guatemala csodás vidékeire kalauzolta a játékosokat, ezért is kapta a Felfedezzük Amerikát alcímet, hogy a kivételes helyszínváltozás miatt ne kelljen teljesen újrapozícionálni a műsort, hiszen Ördög Nóra kalandos vetélkedője már egy jól bejáratott brand, amit szeretnek a magyar TV nézők.

Nem volt ez másként idén se, ahol olyan játékosok szálltak harcba a 10 millió forintos főnyereményért, mint Kucsera Gábor vagy Kempf Zozo.

A műsor október 7-én startolt el a TV2 műsorán egy dupla epizóddal, ami rendhagyó módon a hétvégére esett, ezzel jól meg is adták a hétköznaponként jelentkező műsor alaphangját, ami rendszerint szép nézettségeket hozott, sokakat ültetett a képernyő elé. 

Az idei évad leginkább Alekosz és párja, Varsányi Réka, illetve a szimpatikus modell páros, Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla miatt maradhat a legemlékezetesebb, de akadt olyan életveszélyes momentum is, amiért le kellett állítani a műsor forgatását, vagy mikor csaltak a versenyzők.

Alekosz hozta a formáját, és egymás után produkálta a botrányosabbnál botrányosabb szerepléseket, párját több ízben is kiborította és semmibe vette, egy egész ország láthatta hogyan viselkedik vele.

A páros azóta már nincs együtt, Réka egy mélyinterjúban tálalt ki Alekoszról, amire az egykori reality szereplő igencsak meglepően reagált egy másik interjúban, amit érdemes meghallgatni. Alekosz megmagyarázza, hogy ami olyannak tűnik, az miért nem olyan mégsem.

A pasas egészen elképesztő egyébként, az utóbbi adásokban Kecskés Enikő mellé került, akit rögtön sikerült teljesen kiborítania. Azonban ahogy kérdőre vonná valaki a viselkedése miatt,

ALEKOSZ MEGINT KÉPES MEGMAGYARÁZNI.

 A csávóról minden kritika lepereg, talán még komolyan el is hiszi, hogy ami Enikőnek élete egyik legmegalázóbb napja volt, annál nincs is romantikusabb. Nézzetek bele:

Az idei évad majdnem 6 hét után fog véget érni a 32. adással, ami november 17-én lesz, tehát jövő hét pénteken, 19:55-kor.

MÁSNAP MÁR A FARM VIP 4. ÉVADA KERÜL A TV2 MŰSORÁRA.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?