Celeb / Híresség

Amerikába költözik szerelmével ifjabb Schobert Norbi

Napok óta nem térnek észhez a tévénézők ifjabb Schobert Norbert Sztárboxban nyújtott teljesítményétől. Norbika kicsit több, mint öt hónap alatt készült fel a mérkőzésre, mindeközben a családja és versenytáncos barátnője, Petra végig a háttérben támogatták, majd az élő show alatt is egy emberként szurkoltak neki.

 

 

 

– Ezt a meccset rutinszerzésnek fogtam fel, nagy céljaim vannak a sporttal: szeretnék indulni az országos bajnokságon, majd az olimpián is. Napi 2-3 órát edzek, azóta sem álltam meg. Nagyon jó érzés, hogy mindenben támogat a családom,de ami számomra hihetetlen, hogy a barátnőm is végig ott volt mellettem, kísérte a felkészülésem – mondta lapunknak büszke mosollyal Norbi. – Tűrte, hogy kevesebb szabadidőm van, és a meccsen is nagyon izgult. Azt mondta, majdnem elájult, és úgy kiordibálta magát a szurkolás alatt, hogy teljesen elment a hangja. Tudja, hogy több ilyen meccs is vár rá, és szoknia kell, hogy így lát engem.

Amerikába is követné kedvese Norbit

A Schobert házaspár idősebb fia a meccse előtt egy örökrózsát adott kedvesének: Petra végig azt szorongatva szurkolt Norbikának, a meccs során levegőért kapkodva nyilatkozott.

– Nagyon kemény és nagyon ügyes. Sokat készült rá, és nagyon megérdemli, hogy nyerjen. Tudom, hogy bármire képes – mondta két bunyó között Petra, aki jól tudta, mire vállalkozik, ugyanis a fiatal bokszoló már javában edzett, amikor újra egymásra találtak. A lánya Story magazinnak azt is elárulta, hogy bármikor igent mondana a lánykérésre.

– A felkészülés alatt jöttünk össze, de már évekkel ezelőtt találkoztunk egy műsornak a felvételén. Akkor apának feltűnt, hogy tetszik nekem, az unszolására mentem oda egy nagyon béna szöveggel, de akkor hamar kikosarazott. Nemrég viszont egy osztálykiránduláson újra összetalálkoztunk, és azóta tart a kapcsolatunk. Olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást – magyarázta Norbika.

Hatalmas benne a bizonyítási vágy: a 18 éves férfi mindenképpen szeretné leküzdeni azt az árnyékot, amit ismert szülei vetnek rá az ismertségük által, ezért külföldön képzeli el a közeljövőt.

– Amerikában szeretnék egyetemre járni, az ösztöndíj miatt is fontos, hogy jó eredményeket érjek el a bokszban. Közgazdasági egyetemet néztem ki, anyáék is nagyon támogatják az ötletet, és a barátnőm is vállalná, hogy ott kezd velem új életet, annak ellenére is, hogy itthon felépítette a tánckarrierjét. Már megnézte a sulikat is, mik a lehetőségei, durva, hogy ebbe is belemenne. Úgy érzem megtaláltam azt a lányt, akivel el tudom képzelni a közeljövőmet is, nagyon biztos vagyok ebben a kapcsolatban – mesélte lelkesen az ifjabb Norbi, aki véletlenek sorozatának köszönhetően két szerelmét is megtalálta az életben: a barátnője, Petra személyében és a bokszban. Édesapja, Schobert Norbert ugyanis korábban elárulta lapunknak, hogy először őt kérték fel a műsorra, ám végül egészségi okok miatt Norbika szállt ringbe.

– Kitartó típus vagyok, nem adok fel semmit könnyen. Akármekkora ütést kaptam, egyből tudtam gondolkodni. Azt mondják, a bokszban te vagy otthon a ringben, mindenki más csak vendég. Nem voltam ideges a meccs előtt, még kérdeztem is az edzőmet, Hídvégi Gyurit, hogy ez problémát jelent-e – árulta el az ifjú bokszoló, aki komolyabb sérülés nélkül megúszta a meccset.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?