Celeb / Híresség

Kiderült, hogyan folytatódott Jákob Zoli és Betti kapcsolata A Nagy Ő után

Vasárnap este véget ért A Nagy Ő. Jákob Zolinak 19 lány közül kellett kiválasztania a hozzá leginkább illő hölgyet. A szerencsés, aki elnyerte a milliárdos szívét, a kisgyermekes édesanya, Betti volt.

 

 

 

Iszonyatos nagy félelmeim voltak, de tényleg ahogy rápillantok a Zolira, minden félelmem elszáll. És ahogy kimondta a nevemet, tényleg úgy repültem volna, mint azok a kis galambok. Nagyon-nagyon várom a folytatást – mondta a műsor végén Betti, Zoli pedig így nyilatkozott választottjáról. – Betti maga a családcentrikusság és az összetartó család példaképe, ami az első pillanatban kiderült róla. Rengeteget beszélt a lányáról, ami végtelenül szimpatikussá tette számomra. Nagyon szép nőnek tartom. Hatalmas igazságérzettel áldotta meg őt a sorsa, nagyon határozott és ez bizony egy nagyon fontos erénye.”

A pár ma a Mokka vendége volt, ahol elmesélték, hogyan alakult azóta a kapcsolatuk és kicsit visszatekintettek a műsorra is. 

„Enyém lett a fődíj, a Zoli szíve. Nem mondom, hogy könnyű volt, eléggé rögös utat tettem a Zoli szíve felé, de megérte” – kezdte Betti. Az üzletember hozzátette, voltak jelenetek, amiken visszanézve megdöbbent, ami pedig Bettit illeti, tetszett neki a tüzessége, de néha már túl tüzesnek vélte.

„Ez úgy volt, hogy véget ért a műsor, akkor Bettit rögtön el is vitték a szülei. Hivatalosan nem is találkozhattunk, hogy ne bukjunk le. Engem egyébként is mindig figyelnek az emberek, úgyhogy igazán most tudunk kibontakozni. Ezekkel az új ismeretekkel felvértezve elmegyünk egy vacsorára és folytatjuk az ismerkedést” – fejtette ki kapcsolatukról Jákob Zoli. 

forrás: nlc.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?