Celeb / Híresség

Bőrfeszesítő kezelésen járt a hamarosan 45 éves Rubint Réka

Rubint Réka számára nemcsak a teste és a lelke karbantartása fontos, hanem a bőrápolás is: a fitneszguru, aki nyáron tölti be a 45. életévét, igyekszik mindent megtenni, hogy sokáig megőrizze fiatalos külsejét.

 

 

 

Az Alakreform megálmodója idén – sokakhoz hasonlóan – újévi fogadalmat tett, miszerint többet pihen, mint korábban.

– Eddig csak kivettem a testemből, most szeretném neki meghálálni. 45 éves leszek a nyáron, már több időre van szükségem a regenerálódáshoz. Úgy érzem, megtaláltam az egyensúlyt. Még nagyobb hangsúlyt fektetek a táplálkozásra: több zöldséget és halat eszem például. Meditálok, és megtanítottam magam lelassítani. Ettől a szemléletváltástól pedig több energiám van, mint valaha – magyarázta Schobert Norbert felesége.

Réka elmondta, nem érzi magát 45 évesnek, ugyanakkor mindent megtesz, hogy a kor minél később hagyjon nyomot a testén: nemrég bőrfeszesítő kezelésen járt, de már 8-10 éve nagyobb hangsúlyt fektet a bőrápolásra.

– Sajnos, női ágon ráncosodásra hajlamos a bőrünk. Kislányként azt láttam, hogy az anyukám és a nagymamám nem fordított elég nagy hangsúlyt a bőrápolásra és -védelemre, ami meglátszott. Ezt szeretném elkerülni, illetve kísérni a kort olyan kezelésekkel, amelyek szépen karbantartják az arcbőrömet. Otthon is nagy hangsúlyt fektetek az arcápolásra: a reggeli-esti rutinom órarendszerűen fel van jegyezve, mint egy edzéstervet, úgy követem. Bízom benne, hogy amíg lehet, szorgalommal és ezekkel a szuper kezelésekkel el tudom kerülni az arcplasztikát. Nem vagyok ellene, ámulattal nézem az igényes munkákat, de amíg lehet, megőrizném a természetességem – árulta el Réka, aki hozzátette: télen a barnaságát barnítókrémnek köszönheti, az év 365 napján pedig fényvédőt használ, és csupán annyit tölt napon nyaranta is, amennyit a munkája megkövetel, de soha nem fekszik ki napozni.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?