Belföld, Celeb / Híresség

Molnár Gusztávval közölte az orvosa: Meg fog halni

Durva dolgokat árult el Molnár Gusztáv

 

 

 

2023. Október 26-án ünnepli 37. születésnapját a magyar színész, Molnár Gusztáv, akiről az utóbbi időszakban elég sok minden kiderült, sajnos viharos magánélete és függősége miatt hallhattunk a legtöbbet. A színész most a Blikknek adott egy részletes interjút, amiben elég durva sorokat fogalmazott meg:

Az igazi születésnapomnak most a november 10-ét tartom, akkor kerültem be ugyanis a rehabilitációs központba. Egy éve, a 36. születésnapomon egy orvosi rendelőben ültem, ahol közölték az orvosok, hogy meg fogok halni, olyan gyulladás van a szervezetemben és olyan rossz állapotban vagyok. Akkor azt sem tudtam, hová indulok, csak hogy elmegyek valami piát venni, aztán megiszom egy parkban. Utána egy másik helyre megyek piát venni, hogy egy következő parkban igyam meg.

Molnár Gusztáv az interjúban bevallotta, hogy egy éve még nem gondolta, hogy lesz 37. születésnapja, de szerencsére azóta nagyon sokat változott az élete.

Az, hogy például a születésnapomon felkelek és csinálok egy rántottát, vagy hogy ismét felcsillant a remény, hogy visszatérhetek színészként, mind-mind pozitív energiával tölt fel. Csodaként élem meg a létezést. Voltam már egy házibuliban is, ahol egész este csipszet ropogtattam, mert valami pótcselekvést kellett csinálnom. De majd kialakul ez is.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?