Belföld, Celeb / Híresség

Magyar hírességek, akik egymás exeivel kavartak

Ha eddig Hollywoodról gondoltuk, hogy ott aztán kuszák a szerelmi szálak, akkor még nem néztünk körbe a magyar celebvilágban. Számos híresség osztozik ugyanis közös exen.

 

 

 

Az Ázsia Expressz tele van meglepetéssel, de a legutóbbi megdöbbenést nem olyasvalami okozta, ami Dél-Amerikában történt a celebjeinkkel. Hanem az, hogy kiderült valami, ami még jóval a műsor kezdete előtt történt: két versenyzőnek ugyanis közös exe van. Ők nem mások, mint Tóth Dávid és Sipos Dani. A kajakos és Sipos F. Tamás fia egyaránt hosszabb-rövidebb ideig egy párt alkottak Szalai Laurával. (Igen, azzal a Laurával, aki megnyerte Dávid évadát A Nagy Ő-ben.)

Sipos Dani Tóth Dávid és Szalai Laura

„Amikor megláttam, hogy mindketten szerepelnek a műsorban, felnevettem. Érdekes az élet. Ez a sors fintora… ” – nyilatkozta a helyzetről Laura, aki egyébként már egyik fiúval sem tartja a kapcsolatot. De nem Dávid és Dani az egyetlenek a magyar sztárvilágban, akik ugyanazzal a személlyel jártak. Az alábbi galériában összeszedtünk rajtuk kívül még néhány példát. 

Kulcsár Edinának és Szorcsik Vikinek is ugyanaz a férfi tetszett meg: Csuti. Csak míg Viki nagyjából a Farm VIP idejére jött össze vele, addig Edina családot alapított vele.
kulcsár edina szorcsik viki csuti
Iszak Eszti az exe két híres férfinak is: Istenes Bencének és Dobrády Ákosnak.
istenes bence dobrády ákos iszak eszti
Judy volt férje, Nagy Roland Tóth Gabival is járt egy időben. 
tóth gabi judy nagy roland
Tóth Andi magánélete állandó témája a magyar bulvársajtónak, így mind tudjuk, hogy Szabó Ádám és Marics Peti esetében ő a közös nevező. 
marics peti szabó ádám tóth andi
Hosszú Katinka és Szabó Zsófi mindketten a „Shane Tusup párja voltam”-klub tagjai. 
szabó zsófi hosszú katinka shane tusup
Bochkor Gábornak és Hajdú Péternek is van egy közös exe, mégpedig Tornóczky Anita.
bochkor gábor hajdú péter tornóczky anita

A kivételek!

Nádai Anikó és Hajmásy Péter még mindig együtt vannak, sőt közös babájuk is született. A celeb azonban korábban Weisz Fanni férje volt.

nádai anikó weisz fanni hajmásy péter
forrás: nlc.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?